Jakies pare lat temu, przechodzac rooka zauwazylem 87 elite knighta (oczywiscie na rooku) i stal w miescie. A mnie do dzis zastanawia w jaki sposub on sie dostal sie na Rooka?
P.S, prosze o niezamykanie tematu:)
Wersja do druku
Jakies pare lat temu, przechodzac rooka zauwazylem 87 elite knighta (oczywiscie na rooku) i stal w miescie. A mnie do dzis zastanawia w jaki sposub on sie dostal sie na Rooka?
P.S, prosze o niezamykanie tematu:)
Hmm.. dziwne, może miał bot of waterwalking?
A potem sie obudziles i spadles z lozka ?
To jest troche nie mozliwe....bardziej troche...i jeszcze bardziej
NIE KARMIĆ TROLLA Kto pode mną napisze reported ! Jasne, że na rooku nie mogło być elite knighta !
Ja snie o czym innym
A pozatym to bylo z jakies 5 lat temuu
slyszyalem ze kiedys mozna bylo jakos sie jakos wrocic na rooka..... bo nie bylo orleace tylko byly drzwi i szlo sie tunelem i byly 4 tunele na kazda prof....
Z tego co wiem kiedyś na rooku był tunel, którym 8 lvl'owcy szli na mainland. Czemu miałoby to nie działać w dwie strony ? Więc nie udawajacie mądrych skoro gracie od tygodnia w Tibię.
BTW
Tunel od dawna zawalony.
"report!1!1!nie karmic trolla!!1!1!! oneone" omfg,gracie od miesiąca i już udajecie,że jakieś spece w tej dziedzinie jesteście...
@topic
pffff ktoś mi coś kiedyś mówił,że widział 65 knighta na rooku ;/.Niewiem czy to jest prawda,bo jak mi to mówił to byłem w 3 tygodniu mojej tibijskiej kariery ;d.Może to prawda ale niewiem ;O
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 43 (użytkowników 17 oraz gości 26)
hgahahaha
@topic
ja tam gram od roku i huja wiem o tibii :d
Ja widzialem palladyna kiedys na lunarze zalozylem o tym topic ale zamkneli ....
moze i to prawda, lecz na to pytanie odpowiedziec moze osoba ktora w tibie gra 5 lub wiecej lat. gdy ja zaczelem grac napewno nie bylo takiej mozliwosci czyli 4 lata wstecz. i nie mowcie ze to karmienie trola bo nikt narazie swoja wiedza o tibii jednoznacznie nie zaprzeczyl ze zaistniala sytuacja w zaden sposob nie mogla miec miejsca. kkthxbye.
Byl kiedys tunel... i zostal zasypany... a tunel ten byl tam gdzie copper shield quest... kolo dragona... przejdz i zobacz.. ze do konca widac tunel tylko jest "zawalony" kamieniami.. cipowi lepiej bylo go "zawalic" niz poprostu wyczyscic...
powiem wam tylko tyle czy byly tunele czy nie to tylko powie bardzo zawansowany gracz w tibie ktory gra od 5-6 lat w tibie a ja gram od tibi 7.6 wiec niewiem o tej sprawie ale moze to mozliwe !!