Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych :) Dziś, w poszukiwaniu Demony na Tibian Earth (zgadnijcie na jakiej stronie) odnalazlem miasto na poziomie -8 Jest ono otoczone woda i jest tam tez statek oraz kilka nowych podziemnych miejsc...
Wersja do druku
Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych :) Dziś, w poszukiwaniu Demony na Tibian Earth (zgadnijcie na jakiej stronie) odnalazlem miasto na poziomie -8 Jest ono otoczone woda i jest tam tez statek oraz kilka nowych podziemnych miejsc...
Tak... Oglądałem właśnie. :D
To jest Mintwalin czy jakoś tak. Tam jest boss minosów :D
Nie okryłeś nic nowego.
A moze bys tak podal link do tego zebysmy mogli to widziec ?
Chodzi Ci o to? http://tibia.pl/earth.php?x=32424&y=32169&z=15&q=18 jeśli tak to nic nowego nie odkryłeś... to zwykłe expowisko - miasto minosów.
@UP: Nie da się? -.-
EDIT: No tak, chodziło mu o okolice Carlin, pomyliłem się przepraszam ;p ale z drugiej strony w okolicach Carlin nie widzę żadnego podziemnego miasta, a opis autora pasuje do Mintwalin, więc może to autor się pomylił i chodziło mu o okolice Thais?
ej ale on chyba nie o tym mówi o "okolice carlin" a nie thais podaj linka to tego o co ci chodzi
Jest to Mintwallin (Miasto Minotaurów). Znajduje sie ono pod THAIS, nie pod Carlin.
Troche sie pomyliłeś bo Mintwalin jest w okolicach Thais a nie Carlin :P
@Edit
Up sekundy :P
Pozdro
Sekundy?? 2 MINUTY!!!
a tak @top
jesli to jest mintwallin, to lezy kolo thais a jesli nie to nie mam pojecia... :?
Ja to miejsce znalazłem pod carlin dał bym screena ale jeszcze nie mogę
Tak, jest to mint ale bardzo Łatwo sie pomylić :)
Spróbujcie nakierowac mape na carlin
oddalic tak zeby cale miasto zajmowalo góra 1/4 strony i zejsc na poziom -7
Wyraźnie widać mint ;)
Tak, to jest mintwalin i jest ono miedzy thais a carlin na -7 piętrze.
Czekam na linka ze screenem na pw, bo tak to nie ma sensu gdybać. Będzie link - z powrotem otworze.