Mam takie pytanie....
Czy GM ma darmowego pacca czy jaki wałek??
Bo wydaje mi się że gm to ani FACC ani PACC to po prostu już inne konto...
Niech ktoś odpowie plx :D
Wersja do druku
Mam takie pytanie....
Czy GM ma darmowego pacca czy jaki wałek??
Bo wydaje mi się że gm to ani FACC ani PACC to po prostu już inne konto...
Niech ktoś odpowie plx :D
Gm ma nie konczacy sie pacc ale nie ma go za darmo
Jak to nie ma go za darmo????
Co ty pier*****
Wogule mi się właśnie wydaje że on ma pacca tak jak by za darmo...
Tylko co mu po paccu xD... on nic nie może... znaczy może szybko biegać, teleportować się itd. Ale nie mogą expić itd.
Najwiękrzym plusem jest sława GMów
Jezeli gm ma pacca to za free przeciez to jego praca zeby zaprowadzic porzadek w tibijskim swiecie. Ale w sumie po co mu pacc jak moze sie przeniesc gdzie chce. (prawda??) xD
jak niemasz pacca to niebedziesz gmem ;p
chociaz reaz trzeba zainwestowac zeby zostac gmeme
Gm ma nie konczącego sie paca (chyba ze odejdzie z funksji gm) . A tak nie na temat on nie może dawać paców.
Prawda jest taka że GM ma nudna robote i nawet PACC nie zrobi z niej nic ciekawszego ;p
Ma za darmo pacc...
@*Yeti*
Zależy o jakiej postaci mowa. Jeśli postać ma przedrostek GM~ to może się teleportować. Natomiast normalną postacią do gry - NIE. Tak samo na tych postaciach mogą sobie normalnie expić....
A co to za różnica czy ma czy nie? Jego sprawa i Cipsoftu xd Ważne, że daje bany noobom itp. Po to on jest nie ?? Xd
Skoro GM ma darmowego pacc'a, to na koncie z postaciami z przedrostkiem GM, ma też swoją normalną postać. Pacc jest na konto, więc na swoją postać również dostaje pacc za free?
Tak, coś w tym dziwnego? Wydaje mi się, że sobie zasłużył ;)
tyyyyy dopiero o tym pomyślałem.....
żeczywiście jak może robić normalne postacie na tym koncie to ma fajnie jednak... :D
Ma pacca do usranej smierci. Wkoncu po to sie tyle staral (w tym przypadku starala)zeby zostac gm to wkoncu cos mu sie nalezy, nie?Cytuj:
Character Information
Name: GM Exilya on Isara
Sex: female
Profession: None
Level: 2
World: Isara
Residence: Rookgaard
Last login: Jul 06 2007, 13:41:03 CEST
Position: Gamemaster
Account Status: Premium Account
Chociaz i tak na nic mu nie jest przydatny ;/
Lol, GM ma niekończącego się paca! Ktoś pisał ,że nie może expic, jesli chodzi o gm to nie, ale może założyć konto i grać na tym samym Harze czyli ma do wyboru np: GM bla bla, Gryfinforex <-- przykład i ten Gryfindorex też ma niekończocego sie pacc bo jest na tym samym koncie co Gm, bodajże GM Xadam tak ma!