-
Jak zwykle o SOF
Dziś z kolegą pytaliśmy różne NPC`e o rzeczy związane z SOF, MM itp. Kiedy skączyliśmy doszliśmy do wniosku, że nic nie znaleźliśmy, ale...
Oto zapis rozmowy z Hiacyntem, Obim i napisem na tabliczce koło SOF.
Obi: I am a merchant, just a HUMBLE merchant.
Czyli na polski:
18:58 Grzecho Rookslayer [14]: Obi: Jestem SKROMNYM kupcem. Co moge dla ciebie zrobić?
A jak wiadomo na tabliczce koło SOF pisze, że tylko POKORNI mogą go dotknąć.
Na dodatek Obi mówi, że nie lubi Hiacynta ponieważ jest chciwy. Chciwy? Dlaczego? Może dlatego, że ukradł SOF Dalethowi (czy jak mu tam), lub chce go zdobyć.
@down
Właśnie chodziło mi o "skromnego" a nie o "pokornego" tylko chyba mi sie pomylilo :P
-
Humble nie koniecznie znaczy "pokorny". Można to także przetłumaczyć na "skromy"... "Jestem kupcem, tylko skromnym kupcem." Nie jestem przekonana czy to wniesie coś do sprawy o SoF, ale może....;)
-
Nie jestem pewien ale byl juz temat o tym... wystarczy poszukać...
-
było było i jeszcze raz było
look "Podsumowanie mitów"
współnie wywnioskowałem że humble to może być podpowieć do questa na mainnie(dalhem był torturowany przez fire devile<look quest na SS na miannie-firedevile>i on prawdopodobnie go tam zgubił) humble może podpowiadać jak wykonać tego questa czyli utana vid bo humble-skromny, osoba nieujawniająca się.
do reszty look "podsumowanie mitów"
-
Z takimi pojedynczymi rozważanieami/teoriami dopisujcie sie do istniejących już tematów.