Mój kumpel upiera się ze na rooku jest slime
Prawda czy fałsz ??
Wersja do druku
Mój kumpel upiera się ze na rooku jest slime
Prawda czy fałsz ??
Na roku jest MinoMag i to nie do końca sie tak nazywa a slima na pewno nie ma na rooku.
zdecydowanie fałsz !!
Młodzi wojownicy nie poradzili by sobie z tak upiornym zielonym stworzeniem... tylko wytrwali rookslayerzy mogli by sobie dać rade z tak silnym stworzeniem... Ten potwór umie tworzyć swoje wierne kopie które są jego podwładnymi i są gotowe na śmierć !!
Fałsz
Fałsz
I jeszcze raz Fałsz
a muj qłómbel muwi mi rze na mejnie jest deha taka rze jak przes niom pszeide to dozdane itanzy od orrzaballa
Kolega cos powiedzial a ty z tego powodu forum spammujesz? Niech ci pokaze najpierw albo upewnij sie w jakis sposob ze nie robi sobie jaj i potem dopiero pisz
no bo taqa ies prawda ;o ja brzerzeduem i dozdauem dragun skale heum i dragun skale lekiCytuj:
a muj qłómbel muwi mi rze na mejnie jest deha taka rze jak przes niom pszeide to dozdane itanzy od orrzaballa
#2up
na prawdę ;oo ?
#topic
http://tn3-1.deviantart.com/300W/ima..._the_Troll.jpg
Przedstawię ci pewien schemat..
mózg › myśl › mózg › google.pl › opcja szukaj › post
:)
Twój kumpel pewnie na twoim poziomie wiedzy w tibii. Chciał zaszpanować (pewnie znalazł spis potworów) i wziął pierwszego lepszego potwora ze spisu i zapamiętał nazwę. Gadaliście sobie i pewnie ci powiedział, że go widziałeś slima i go zabiłeś. :D I że pewnie wypadł mu jakiś armor.. -.-
Naucz się opcji SZUKAJ!
Chyba, że nie masz zainstalowanych googli. ^,.,^
Lol kto ci takich bajek naopoiwadal powiedz mu za na rooku som orszabale i ferumbrasy....
F.A.L.S.Z
Możliwe że Twój kolega zobaczył 'poison fieldy' np. podczas questu na salmon. Mógł pomyśleć, że to zabity slime (?)
Heh nie ma szans, że na roku jest slim FAŁSZ
Faush :D
----------------------------------------------------
Po 1 na rooku poradz se z slimem ;/[rookslayerzy tez szybko padna]
po 2 Ktos napisal ze mogl zobaczyc poison fieldy
Po 3 Moze slabo widzi ??
Napewno nie ma !!! Temat do zamkniecia.