-
3 rzeczy
czy na rookgardzie mozna dostac sie do minotaur mage bo za nim jest jakis portal ,aha i czy ktos wie jak dostac sie na rokupo spike sworda ?bo na fotce widzialem jak master slayer byl na wyspie ze spike swordem
a i czy jest jeszcze mozliwe dojscie do ghoula?
Prosze oodpowiedzi i pozdro :P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD
-
3x nie, ale można się sprzeczać.
W tym dziale jest odpowiednio dużo tematów o tym co Ty napisałeś.
+
Podsumowanie
-
hehe
podam ci link jak master slayer no wiesz jest na wyspie z spike swordem
forum.tibia.pl/showthread.php?p=1375021[/url]
tam gdzies nizej jest fotka ze zgleciem jak jest na wspie z...wiesz czym
-
Kolejny bezsensowny temat. Ale jak chcerz. Więc mówię:
1. Nie da sie dojść do Mino Maga to jest dla picu.
2. Ten teleport był używany żeby przysyłać Minotaury do Rooka z miasta mino (mintlaw czy jakoś tak). Były filmiki, że oni zabijają tam Mino Maga i wchodzą w ten teleport i jest skrzynka ze Spike Swordem ale ten teleport z genesis i z ksiąg nie do tego służy więc to nie prawda.
3. Nie mógł tam być ponieważ do wyspy ze Spike Swordem nie da sie wejść a nawet jeśli to i tak go nie weźmiesz bo jest otoczony kamienami. Też moge ci takie coś zrobić takie zdjęcie tylko musisz powiedzieć gdzie mam stać i jaki mam mieć nick.
4. Ghul to był stary quest który został zamknięty i obecnie nie da sie tam wejść i teraz służy dla picu.
Myślę, że pomogłem.
-
aha
thx za opdowiedzi(admin mozesz juz zamknac temat)
-
Jak się przeczyta cały wywiad to się wie o co chodzi. To GM Master Slayera tam tpnął podczas test serwu, ale i tak to mu nic nie dało. Nie przeszedł przez ogień, bo ten ogień jest na kamieniach, a przez kamienie nie można przechodzić.