Witam !
dziś interesuje mnie tp na rooku .. widziałem raz ale musiałem się szybko wylogować.. jak się zalogowałem go tam już nie było postaram znaleść się gdziesz tego ss . czy wy wiecie do czego on mógł być.. ?
Wersja do druku
Witam !
dziś interesuje mnie tp na rooku .. widziałem raz ale musiałem się szybko wylogować.. jak się zalogowałem go tam już nie było postaram znaleść się gdziesz tego ss . czy wy wiecie do czego on mógł być.. ?
Powiedz może w jakim miejscu to było, jak w mino hellu, to tam jest tp.
Dam więcej szczegółów
no właśnie tam powiedz do czego on jest.. gdzie on cie tp .. ?
Hmm, jedyny teleport jaki jest na rooku to teleport za komnatą minomaga
w minohell. Jest tam zawsze ale nie da się do niego dostać...
up@ jak nie wiesz to nie pisz
tp jest jeszcze pod biblioteką u seymoura, tp prowadzi do komnaty treningowej.
Geeez, wy wogóle wiecie co znaczy skrót TP ?
TOWN PORTAL = MIEJSKI PORTAL -.-'
Nie kazdy teleport to tp. Teraz to normalnie glebe zaliczyłem...
Może zasugeruję zmianę nazwy tematu ?
tp oznacza town portal racja ale uzywane jest takze jako TP (TelePort)
wiec nazwa tematu moze byc -.-.
Co do tematu o co ci chodzi z tym tp czemu to ma sluzyc??
<123456789Cytuj:
tibia.pl/earth.php?x=32085&y=32171&z=9
Najpierw Wytlumacz o jaki TP ci chodzi bo jesli o ten w MinoHell to powiem ci gdzie on prowadzi ... DO SWIATYNI wiem bo czytalem jak sunrise z kolegami bbyl na mino magu i przeszli przez TP
lol... wez ty sie kopnij w oko najlepiej ^^... cytuje: "wiem bo czytalem..."
a ja ci powiem ze ja codziennie wybijam pare mino magow .... to tez powiesz na innym forum bo czytales?]]
a wiec tak: biorac pod uwage ksiegi z rookgardu oraz z Mintwalin toczyla sie wojna miedzy minosami i orcami wtedy mino mag tp (TelePortnal) sie na rookgard z mintwalin (osiedle minosow na mainlandzie) pozniej sie tam sam zamknal i nie moze wrocic bo portal jest uszkodzony a dzwi mozna otworzyc tylko magia a dokladniej tylko mm moze je otworzyc:
ps. co do filmiku shadow rexa nie ma sie co sugerowac ^^ wczoraj z kumplem z paccem do 3 nad ranem tam siedzielismy kombinowalismy i okolo 5 dostaw nowych cial robilismy :D nie wliczajac oczywiscie spilee of bones :P pzdr
a 2 teleport jest do komnaty treningowej on jest po prostu tak zeby pokazac ze cos takiego istnieje i co to robi :] rownie dobrze mogli zrobic zwykle przejscie prawda?
Juz bylo tyle tamtow o tym tp ze szok...
TP koło mino hell jest zepsuty, nawet jakbyś się do niego dostał to i tak nigdzie cię nie przeniesie
ten TP za mino magiem prowadzi do swiatyni...
a zreszta sam jak bylem moim rookstayerem na carling sword quescie to tam akurat pare ludzi wlazilo tam i po zabiciu mino maga weszli do tp i ja tez i znalezlismy sie w swiatyni...
a zrestza te tematy byly juz przerabiane!!!
lol..? jest owiele więcej tp niż 1 np koło dp otwierasz drzwi zapomocą klucza i masz tam tp do 1 trola 1 buga 1 wolf i jeszcze 1 czegoś .. więc to nie 1 ..