Dzisiaj grałem sobie na Celescie moim 13lvl rycerzykiem,i oglondałem trade. Nagle patrze gość pisze : 13:14 Kotr [197]: Sell green gem 140k, blue gem 140k, djinn blade 1500k, crystal mace 999k
i nie wiem czy to prawda czy ma te iteymy.
Wersja do druku
Dzisiaj grałem sobie na Celescie moim 13lvl rycerzykiem,i oglondałem trade. Nagle patrze gość pisze : 13:14 Kotr [197]: Sell green gem 140k, blue gem 140k, djinn blade 1500k, crystal mace 999k
i nie wiem czy to prawda czy ma te iteymy.
Crystal Mace to rar,ale jest do zdobycia.
Wątpię jednak aby item,którego jest tylko kilka sztuk na serwie został by wystawiony na trade.
Crystal Mace wypada z Vashresamun'a i jest uznawane za rare, a nie za 'rar' jak wy to mówicie.
Tak jak napisali panowie up. Dodam tylko ze na Harmonii jest tego troche... MDW ma 2 w domku i mozna spotkac jeszcze w innych. Wiec jest dostepna.
Crystal Mace wypada z Vashresamun'a jednego z faraonów.Nawet dobra broń ale ciężka(70.oz)wiec lepiej kupic skull staffa(17 oz)
Jest bardzo cenna chocby zeby wystawicsobie ja w domku ;p
Gram również na celeście. Kotr ma 1 crystal mace i dijin blade, które sella, bo mu niepotrzebne :) Yoozek ma hmm...2 ? chyba tak crystal mace których nie sella, bo to kolekcjoner rarów, które sam lootuje ( ma najwięcej rarów na celeście). Ciabar Di'Vaio ma również 1 crystal mace, którego nie sella :)
@Evisar
O tak, 70 oz. to strasznie ciężka, normalnie mało kto ją uniesie -.-' ciekawe co powiesz o GSie