Ostatnio gralem w tibie i bylem w miescie thais i typ wywalał itemki z dp i to nie byle jakie zlapalem k-legi...Zapytalem sie czemu to robi on mi odpowiedzial ze tibia to gówno i dal loga
Wersja do druku
Ostatnio gralem w tibie i bylem w miescie thais i typ wywalał itemki z dp i to nie byle jakie zlapalem k-legi...Zapytalem sie czemu to robi on mi odpowiedzial ze tibia to gówno i dal loga
Moze poprostu padl albo cos innego... Moze zrozumial ze tibia zmarnowala mu du czasu:P sa rozne rzeczy ktore moga zniechecic do gry w tibie...
Pzdro
@down
Ja mam wyrabane czy jestem 1 czy nie:P
Nie ten dział
to normalne free items....Gościu rzucił tibię...
@up sekundy ;p
Zostali zhakowani, padli albo poprostu im sie odechialo grac.
Czasem tak mowia poniewaz nigdy do niczego nie doszli w tej grze...
Grałeś może za czasów tibii 7.2? Założę się że nie. Jakbyś grał to byś wiedział! Tibia straciła swój urok a z każdym kolejnym up-datem dupią ją jeszcze bardziej. Teraz wszystko robią pod pacc żeby więcej zarobić -.-
Powiem tak, ta gra pod względem grywalności i wciągalnosci jest bardzo fajną grą, lecz niestety wiele osób jej nie toleruje ze względu na lamusowską grafike oraz reguły gry, znam pare osób które uważają ludzi grającą w tą gre za lamusów itp...
Nie wiem, ale to moze być spowodowane tym im wiele osób o tej grze rozmawia w rl life z wielkim podekscytowaniem, mało niedostając orgazmu, a pozostali słuchacze "Nie grający" w tibie uważają ich za idiotów dgebili itd....
Fajne? ;]
To jest wlasnie dziwne 63lvl by wywalal EQ?! MOze i padla ale szkoda mi go MS i rzuca tibie[SIZE="7"]
Po prostu skończył z tibią.
Tibia jest gównem pod względem graficznym a super pod względem grywalności
(u mnie również ostatnio w A-b jakiś 100 lvl + wyrzucał wand of inferno ;]
wyrzucił ich około 30, miasto było oblężone przez nobków :D )
Ejj ja dopiero co konto zalozylem i nie wiem jak obrazek wlozyc w swój profil??? A wracając do tematu to po co tacy zaczynają grac w "TIBIE"??
SZkoda mi takich ludzi!!! xD ;pp
Stwierdził że lepiej jest spożytkować długie godziny gdzie indziej niż przed kompem:)
bo znielubil tibie xD
A po co kłamać, że tak nie jest ?:( Tibia była, jest i będzie gównem, gry nastawione na trzepanie kasy nigdy nie będą dobre ;o No może WoW.Cytuj:
Dlaczego, niektórzy uważają ze tibia to gówno??
Ale poprostu chciał popatrzeć jak n00bki się cieszą (no chociaż wyżucać dla tego k legi? Mógł po prostu plate, wyszło by prawie na to samo)
Wiem bo czasem (ale bardzo żadko jak nie mam co robić) rzucam itemki... (ale max warte 500 gp, więcej mi szkoda :P )