Mam pytanie. Widzialem w domq kwiat w amphorze, jednak ani na tibia.pl ani na tibiawiki nie znalazlem opisu. Skad go wziasc??
Wersja do druku
Mam pytanie. Widzialem w domq kwiat w amphorze, jednak ani na tibia.pl ani na tibiawiki nie znalazlem opisu. Skad go wziasc??
Amphora's Flower... Można go wziąć z jakiegoś Questa pewnie, lub poprostu wyloocić kwiatek specjalny do Amphory i Amphore ;D
Myślę, że mam rację, choć nie jestem pewnien na 100%
Po 1.Po 2. Rozwiń swoją wypowiedź bo naprawdę nie wiem o co Ci chodzi (podejrzewam że 95% czytających również)Cytuj:
wziasc - wziąć plx?
Daj screeny, chociaż sama nazwa by pomogła.
Pozdrowienia meta..
Co za bzdury, nie masz racji w niczym co piszesz.
Kwiat nazywa się potted flower, ale nie można go kupić w żadnym sklepie.
Respią się one w willi gubernatora w Liberty Bay. Przez 2 tygodnie po update z Liberty Bay można go było wziąść w plecak i nosić gdzie chce, teraz nie można go już wsadzać do plecaków/parceli, czyli można go tylko mieć w domku w Liberty bay.
EDIT
@down
Niestety nie, Cipsoft zorientował się że troche głupio to wygląda ja kwiat większy od człowieka można schować do plecaka i skorygował to. Ten koleś z Venore po prostu musiał przenieść tego kwiata w kilka dni po update.
czyli nie ma nadziei ze wyniose go poza liberty bay? bo pamietam widzialem kiedys ze byl on w domq w venore na furorze... ;/
dziwne bo ja pamiętam jeszcze na 7.6 w carlin mieli takie w domkach ;o