http://foteka.pl/full/f8b588c9ea378f...3f46a54a0d.jpg
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie jak to otworzyc i po co to, to?
od razu mowie, ze mam wykonanego postmana, i nie pomaga.
Wersja do druku
http://foteka.pl/full/f8b588c9ea378f...3f46a54a0d.jpg
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie jak to otworzyc i po co to, to?
od razu mowie, ze mam wykonanego postmana, i nie pomaga.
Był już temat o tym, z tego co pamiętam to gracze nic nie wymyślili...
bylem tam sa zamkniete
Przypuszcalnie jakis motyw rpg zwiazany z jakims questem.
Te drzwi jak jedne z wielu są po prostu nie do otwarcia i tyle..
Przeczytajcie zamkniety temat o Winged Helmet Quest. To 'podobno' część tego questa.
to jeden z "nigdy niedokończonych questów" (zapewniam ze to nie jedyne tego typu drzwi)
Takie drzwi są też na crus helmet quescie jak sie wejdzie w tom ścieżke która prowadzi na dół. Sądzę że drzwi te służą do innego questa
Bylem w tym miejscu byc moze to czesc jakiegos questu. Zagadalem do tego Npc co na +1 pietrzwe stoi i cos o syrenach pieprzyl
A jak tam dojśc i co jest po drosze bo poszedł bym tam noob knajtem z NG
Dobra doszedłem tam dodam że w beczkach respią się 10 fish 10 salamon i 4 pary butów xD jeśli próbuję tam wejśc pojawia mi się
09:53 The door seems to be sealed against unwanted intruders.
Może mi koś to przetłumaczyc Dokładni
PS.
09:56 Bloog Lamoth [14]: fishes
09:56 Hoggle: I think they can talk, but they are wise enough to be silent. Once I saw a mermaid.
09:56 Bloog Lamoth [14]: boat
09:56 Hoggle: My boat sunk. I thought it would be more aerodynamic with holes in it.
Ja wam powiem tyle. Te drzwi to przypuszczalnie koniec questu na winged helmet albo silver mace.
Info to pochodzi z Anticy. Za nimi znajduje się a przynajmniej znajdował do update 7.7 action sqm. Najprawdopodobniej można z tamtąd coś zabrać. Skąd to wiem? To nie istotne. Nie chcesz nie wierz, wierzysz? Po więcej info na priv zapraszam :P
Ale nie komentuj "JA I TAK MU NIE ÓFAM BO MAM KÓMPLA BUBBLE CO MI MUWIL INACZEJ, RZE TAM JEST DEMON BUTS QWEST!!"
bo to świadczy tylko o twoim całkowitym braku ośrodka odpowiedzialnego za myślenie :)
Mozemy zoabaczyc na Test Serverze przeciez co nie :>?
O ile sobie przypominam to czesc winged helmetu zwiazana z yellow rose.
Drzwi mają czerwoną klamkę jak każdy na pewno zauważył. Na początku mojej przygody z tibią łaziłem po expowisku trolli na wschód od thais. Znalazłem tam podobne drzwi za którymi był jakiś trup, oczywiście zacząłem szukać sposobu jak tam wejść ale po 2h zrezygnowałem. Jak się potem okazało można było je otworzyć podczas wykonywania postman questa. Pewnie te drzwi też są częścią jakiegoś questa który być może zostanie wprowadzony w przyszłości, może będzie trzeba tam wejść, np zejść niżej, coś zabić, coś zabrać i odnieść.