Witajcie!
Dziś rozpoczyna się długo oczekiwany konkurs na najlepsze opowiadanie. Temat jest dość... niecodzienny :)
Wszelkie szczegóły znajdziecie tutaj
Wersja do druku
Witajcie!
Dziś rozpoczyna się długo oczekiwany konkurs na najlepsze opowiadanie. Temat jest dość... niecodzienny :)
Wszelkie szczegóły znajdziecie tutaj
znów nie mam szans. coz, powodzenia.
Hihihi, a co zrobicie gdy ktoś wybierze tą mysz logitech, to co zrobicie z tą drugą nagrodą?
Pozdrawiam,
Defozo
Z pewnością postaram się coś skrobnąć :)
Lets GO!
życzę wszystkim powodzenia!
I tak nie wygram bo jestem bardzo kiepski, Ale życze wszystkim Powodzenia.
Pozdrawiam,
Risf
Szkoda, że nie opowiadanie fantasy, a ten temat to w ogóle jakiś dziwny :P.
Nawet spoko nagrody :D
Kolejny konkurs nie dla mnie. Poczekam na następne. Dodam tylko, żeby nie nabijać posta, że w tych "opowiadaniach" temat jakim jest tibia.org.pl za często jest nieco na siłę wpychany, bo co ma hunt na czymśtam z ekipą z tibia.org.pl do samego serrwisu. Do połowy opowiadań mógłbym wstawić dowolną nazwę i mówić, że praca ejst stworzona na takowy temat.
coz...dobrze pisze wypracowania z polaka,ale nie mam weny do takich rzeczy...zycze powodzenia wszystkim uczestnikom.
btw.kto i pod jakim katem bedzie oceniac prace?
@up
Cytuj:
4. Oceniane będą:
- pomysł
- interpunkcja, ortografia, styl
- fabuła
- inne elementy, które można by wymieniać bardzo długo, a nie są aż tak istotne
Ja oczywiście zamierzam wziąć udział w konkursie. Już nawet mam gotowy pomysł.Cytuj:
8. Najlepsze opowiadania wybierze Jury złożone z Moderatorów i Administratorów. Użytkownicy mogą wyrażać swoje opinie w specjalnym temacie, gdzie indziej jest to zabronione.
Nareszcie jakiś konkurs, w którym mam chociaż minimalne szanse na wyraną ;D Nawet kubek mnie pocieszy xD. Mam nadzieję, że obejdzie się bez oszustw ;)
Hmm... Chyba cos postaram sie naskrobac w weekend, o ile zdaze, bo jeszcze musze sie przygotowywac na konkurs z matmy i wosu :@. Mozna wiedziec, kto bedzie jury =>?
@edit
Af <buczy>. Szkoda, ze nie mozna wygrac pacca (mam mp3, nie boska, ale po co mi lepsza? Myszke tez mam i nie narzekam, a kubek jak kubek, ma sie w domu pare). Szczerze mowiac jedyny powod dla ktorego moze cos napisze, to dopisek pod nickiem XD.Cytuj:
Nagrody:
Pierwsze miejsce - do wyboru: odtwarzacz mp3 Trak lub Mysz optyczna Logitech
Drugie miejsce - kubeczek tibia.org.pl + ranga na forum
Trzecie miejsce - kubeczek tibia.org.pl
ale resztka przyzwoitosci nakazywałaby, droga redakcjo, powiedzieć dwa słowa o tym, kto ten konkurs wymyślił.
Za mocna konkurencja :D
Jeszcze nie próbowałam pisać opowiadań na forum, ale ogólnie na polskim pisałam dużo, więc spróbuję coś nabazgrolić. W końcu raz się żyje! ; )