Przechadzałem się po Venore na świecie Antica i spostrzegłem fajny domek i zrobiłem SS : http://img133.imageshack.us/img133/3...tshieldzp3.png
Czy to możliwe, aby istniał jednak GS >???
Wersja do druku
Przechadzałem się po Venore na świecie Antica i spostrzegłem fajny domek i zrobiłem SS : http://img133.imageshack.us/img133/3...tshieldzp3.png
Czy to możliwe, aby istniał jednak GS >???
Dawniej Great Shield dało się zdobyć.
:o pierwszy raz widze Tego shielda na Rl tibi jak kolo ma w chacie to musi sie dac go zdobyc
Kiedyś dało sie wylootować takie itemy jak great shield czy golden helmet. Antica :)
heh, jesli szukasz jakis rare to na antice znajdziesz je wszystkie. Jak widzisz jest tam tez golden helmet. Po prostu dawniej dalo sie zdobyc wiecej przedmiotow niz teraz, znaczna ich czesc leciala po prostu z potworow.
Ile będzie jeszcze tematów pt. "AMAGAD WIDZIAŁEM MEDZIK LONXUORDA NA ANTICEEE AAAA!!!!!!!!!!!!!11111111111111"
Kiedyś wszystko można było zdobyć z demonów (demon legs), warlocków (golen helmet) czy innych... poprostu wykasowali te looty, a itemy pozostały! :/ skończcie z tym podniecaniem się
Sashra na Antice ma great shield mozna bylo zobaczyc na filmikach ; )
Poprostu Antica to najstarszy swiat w Tibi. Kolejne powstaly rok pozniej lub mnie moze :D (kilka miechow). Ja osobiscie wiem, ze to nie fake, bo fake ma niedorobione tlo postaci a to ma bardzo realistyczne :P
kiedys g shield lecial z orsza bodajrze, oraz "podobno" byl nagroda z jakiegos questa. G helmet tez lecial z orsza hcyba albo z fercia neipamietam =/ ale wina uptadow jzu chyba nie mozna ani jednego z tych zdobyc. heh ile byscie dali za g shield i golden hellma w rl? ;p
@Arche zalozymy sie ze zrobie fake z czym chcesz i bedzie wygladalo jak prawdziwe ? ;s
No na antice to w sumie możliwe. Widziałem wiele różnych rarów, których na innych światach nie można zdobyć. Na 99% to nie fake...
większość itemów które teraz są rarami leciała z DLi
Kiedyś dało sie lootnać GS i G-Hełm ale to już dawno było a Antica to najstarszy świat.
Ja znam typka co ma na antice Great Shielda,d legsy.
Nice też bym tak chciał :)