Forum juz dziala, ale dla bezpieczenstwa wylacze je dzisiaj w okolicach godziny 22.00. Prosze tez, aby przynajmniej dzisiaj uzytkownicy zapisywali wszystkie wazne lub dlugie posty takze u siebie na komputerze.
Wersja do druku
Forum juz dziala, ale dla bezpieczenstwa wylacze je dzisiaj w okolicach godziny 22.00. Prosze tez, aby przynajmniej dzisiaj uzytkownicy zapisywali wszystkie wazne lub dlugie posty takze u siebie na komputerze.
Ej a wczorajsze posty zostanom skasowane??
niezle zes arch namieszal ;ddd 3 przerwy w ciagu 3 dni ;dd
Widzę, że żart ładna pogodaowy zrobił więcej złego niż dobrego.
Mogę sie dowiedzieć do jakiej daty cofnięto forum?
Aha i jeszcze jedno Arch ale o tym już na PW.
Thyrun.
EDIT
Joystick
mi ucieło 15 postów i 29 reutów :(
Heh 'Mini Regulamin' do 'Problemy techniczne' zamieszczam juz 4 raz : D
Bywa tez tak : )Wazne, zeby forum dobrze 'chodzilo' : )
No znakomicie... Straciłem 70 postów od przedwczoraj i 5 reputów... Idę się powiesić. ; / Albo napisać to do działu o wyżaleniu się, huh...
szkoda tylko że nowe konta znowu są usuwane ! ! !
(wiem bo kumplowi tak sie juz 2 raz robi ) ...
ciekaw jestem jakie jeescze szkody wyzodzil ten ładna pogodaowy zart
Ale joke... hahahaha XD
Za rok zrobcie to samo w skryptach strony :)
Spalem? Juz nie pamietam kiedy ostatnio sie wyspalem ;p
Nie :) To oznacza, że piszę mądrze i na temat. Pomagam innym, i jestem dobrym userem. To wystarczy :)
Edit Topic
Zabawne znów mi działa link do tematu w podpisie hehe : D
@down
xD jakby mnie przejrzeli (sprawdzili reputy)to by nic nie znaleźli, bo za duże ryzyko bawić się w takie coś... poza tym.. reputacja to tylko parę kwadracików pod avatarem... choc przyznam, że na ludzi z lepszą reputacja patrzą znacznie lepiej... i to jest smutne...
xDCytuj:
To chodźmy im polizać! ;d
Ehh.. ja już mam dość tych przerw, jak chcę zobaczyć co tam nowego słychać na forum, to oczywiście nie działa. Nieźle namieszaliście :) mam nadzieję, że to nie jest kolejny pryma aprilis' owy żart ;)
@edit
ale mi postów uciekło o.O ;/;/
Powie ktoś wreszcie od jakiej dady som usuwane teraz posty>>???<<