Krzątalem sie ostatnio w Hg i natrafilem na ciekawe miejsce , nazwalem je skarbcem ze wzgledu na przedmioty ktore w nim sie znajduja .
Jezeli ktos cos wie na ten temat to niech wali tu smialo
Ponizej screen tego miejsca
Wersja do druku
Krzątalem sie ostatnio w Hg i natrafilem na ciekawe miejsce , nazwalem je skarbcem ze wzgledu na przedmioty ktore w nim sie znajduja .
Ponizej screen tego miejsca
Taa... legendarne miejsce na HG. Nie nazwał bym raczej tego skarbcem, a grobami. Zauważ, że itemy te w każdym miejscu przykrywają jakieś ciało. Wydaje mi się, że są to itemy jakiś wojowników, którzy wyruszyli na hell gate.
Fajne miejsce prawie takie jak te na molts ;] poszukam sobie tego
a zauważyliscie tego Buga (robala) ktory chodzi obok gold helmu???
bardzo ciekawe... poszukam moze sie czegos dowiem wiecej to napisze
Pod spodem jest inne dziwne miejsce gdzie na podlodze lezy pelno pieczarek , jak tam wroce to dam screena
Super, dziękujemy z góry. :*!
Najpierw sprawdź, a później pisz.
Oj, a Ty pewnie wiesz! Super jesteś, mogę Cię dotknąć?Cytuj:
haha znawca widac ze nie wiesz jakie funkcje ma tibiaauto ;)
Bardzo dziwne miejsce! Czy to nie te pomieszczenie pod elfami przypadkiem...?Cytuj:
Pod spodem jest inne dziwne miejsce gdzie na podlodze lezy pelno pieczarek , jak tam wroce to dam screena
Jest to skarbiec w którym znajduje się w Hell Gate, jest tam kilka różnych rzeczy, broni go kilka dsów i chyba ghuli. Tyle powinno wystarczyć.Cytuj:
Czy wy musicie robić z igły widły z byle wypowiedzi npc czy też jakiegoś miejsca?
#Offtopic.
Zdzicha, znalazłeś już wejście do PoI?
Tak jak ktoś mówił wcześniej nie wygląda mi to na skarbiec lecz na grobowce wojowników walczących na Hg ;] kolejna historyjka dot. tibii, która nic nie przedstawia, jedynie nakręcenie tibijczyków żeby przekopywać cały Hg "bo może nie chcący dotrą do ów widocznych items"
Podobne miejsce jest na MoLts w drodze na Griffin Shield quest. Jest tam wiele dziur i moim zdaniem któraś z nich prowadzi do tych przedmiotów. Może i również jest coś takiego samego na Hell Gate? Czy może też jest jakaś kombinacja tak jak przy Spike Sword na Rookgardzie? Raczej to drugie ale kto wie jak tam dojść..
@Hasubon
niestety nie dalej szukam ale chyba nie znajde bo to na majnie , prawda? Ja jestem jeszcze na rooku ...
@topic
No po cos to miejssce stworzyli ...
Zastanawia mnie ulozenie tych przedmiotow
Zastanawiające miejsce. Fajnie że leża tam rare itemy takie jak golden helmet i bleesed shield (mam nadzieje że poprawnie) obok takich śmieci:D. jak wbije duzy lvl to sam tam pujde.
Ciekawe, ciekawe musze to zobaczyć na rl, chyba się wybiorę na hell gate.
Ciekawe co oznacza ten bug ?
I te dedy wojowników ?