-
Tbi-gg
Zgodnie z zapowiedziami mam zaszczyt przedstawic nowy program autorstwa spleena. TBI GG (bo tak sie on nazywa) jest klonem Tibii GG - posiada wszelkie najpotrzebniejsze funkcja (swiatlo, szybkie lowienie i sprawdzanie expa). Jest on szczegolnie przydatny dla tych, ktorzy maja zbyt slabe komputery aby moc uzywac bota (TBI). Ponadto program jest napisany specjalnie tak aby nie powodowal lagow i freezow na slabszych maszynach. Tym razem nie powino byc problemy z zadnymi bibliotekami - wszelkie potrzebne kontrolki sa juz wbudowane w program. Mam nadzieje ze program sie Wam spodoba.
Życze milego sciagania!
-
No to trzeba będzie spróbować ale ja tam nie mam problemów z tbi
@offtopic Arch wrócił :P
-
-
Bardzo przydatne dla paladynów (czyli Dla mnie).
A TBI zostaje dla uh-makerów ;p .
<^><^>HAIL SPLEEN<^><^>
-
Spleen jak zawsze spiasal sie na medal ^^ gz dla niego
-
Hail Spleen!
Mi ostatnio TBI tworzył lagi. No to zessam sobie Tibia GG :-D:-D
Spleen rządzi!
Tibia.org.pl rządzi!
-
kurde mam problemy z TBI-GG poniewaz... nie moge sobie wlaczyc swiatla - jestem newbie w te sprawy TBI itp.
POMOCY !!!
-
-
Szczerze mowiac wole starsza wersje tbi poniewaz w tbi GG nie ma podnoszenia spear :P
-
nawet nie sciagam tego :P bez porownania z tbi :P tylko swiatlo i rybki :D gdybyscie zrobili cos w podobie do tbi ale skrypty dali inne to moglo by to chyba chodzic na mc...tak mi sie zdaje.. :P ale dodac pare szczegolow to tbi-gg np runy i dla palla i jest nowe tbi ktore bedzie dzialac na mc...tak tylko mi sie zdaje ale spleen :P koles mnie zaskoczyl :P teraz pod kazdym postem prosze pisac "brava dla Spleena!!" XD
brava dla Spleena!!
-
@GKS
bez przesady ; )
@all
ciesze sie, ze sie cieszycie : )
jakby co, to temat dotyczacy TBI GG znajduje sie tutaj:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=16751
pozdrawiam,
aari^^^
-
Tak. Bocik jest świetny. Już dawno zastąpił mi normalne TBI, bo tyle co sobie expie itd. to mi wszystkie funkcje niepotrzebne. A tak, kilka lvl`eli już wbiłem ;p.
-
jak to jest kopia tibi gg to powinno sie dac podczas gry wlonczyc (czyli extra)
i do filmow sie przyda bo z tbi sie nieda ;/
Edit:cudo BRAVO BRAVO ...dziala w filmach.Wielkie THX
-
: o Raptem mnie nie było parę godzin a tu już takie nowości ;d Dzięki, Spleen ;d
-
No mnie też akurat wywiało w ważnych sprawach, a tu wracam i (o.O)'
Co prawda już nie gram w Tibię, ale testerem lubię być i chętnie powykrywam
jakieś błędziki - jeżeli takowe istnieją - i zaraz doniosę do Spleena ;)
\(o.O)/ Spleen 4'ever \(O.o)/