Dziwi mnie troche Yeti poniewarz ma nieleguralny resp.
Ja gram na calmerze 4 lata i tylko raz szlyszalem tam o yeti.
A moze go GM respuje co jakis czas bo na innych serwach jest czesto a na innych morzna powiedziec wogole
Wersja do druku
Dziwi mnie troche Yeti poniewarz ma nieleguralny resp.
Ja gram na calmerze 4 lata i tylko raz szlyszalem tam o yeti.
A moze go GM respuje co jakis czas bo na innych serwach jest czesto a na innych morzna powiedziec wogole
ON SIE RESPI JAK SAM NAPISAŁEŚ NIEREGULARNIE.MOŻE NIE BYŁEŚ ON KIEDY BYŁY ATTACKI ALBO COŚ.GM TEGO NIE SUMMONUJKE.
@dziorroo
Bylo bylo bylo... Resp yetiego jest generowany przez system ;p Moze sie pojawic 3 razy w ciagu tygodnia albo raz na 2 lata proste;p
Po pierwsze "mozna" i "ponieważ"Cytuj:
hakje napisał
Po drugie Yeti nie występuje w Tibi od 4lat, a coś najdalej 2.
Po trzecie z tego co wiem to nie GM, a system serwera "wrzuca" Yeti do gry.
Po czwarte na żadnym serwerze nie jest często.
@down
To bylo do pkt nr 4? Jesli tak to musisz podszkolic sie z czytania ze zrozumieniem...Cytuj:
Toxic napisał
Cytuj:
Filia the Dragon napisał
tys chyba glupi!!!! w tamym roku (2006) na harmoni sie zrespil byl nawet temat z ss z jego cialem
topic
to tak jak z old widow. neregularnie sie respi na pohu
to sie tyczylo tego. troche zle to napisales, ale wiem o co ci chodzilo. jakby toxic cie zrozumial to by tego posta pewnie nie napisal, ale rozumiem go, bo napisales to troche "zle".Cytuj:
Filia the Dragon napisał
Powiedz to do siebie lepiej ;/. Napisał, że nie respi się często - poszukaj sobie w słowniku pod hasłem często... może załapiesz o co biega.Cytuj:
Toxic napisał
Bardzo ciekawi nas ten post...i nie wnosi nic do tematu O.oCytuj:
Dark-Messiah napisał
@topic
Yeti...a wiec respi sie on kilka razy na miesiac nie tak jak napisal kolega "3 razy na tydzien lub 2 razy na rok" wcale nie tak rzadko czesto jest tak ze co roku zawsze tego samego dnia i o tej samej godzinie i w tym samym miejscu sie respi....a nie byle gdzie go system pieprznie :P
respia sie na lodowych wyspach najczesciej na Foldzie maja nieregualny resp i sa w grupach czasami zadko 1 jest to chyba all
Yeti respi sie tak jak orshabaal ale nie pisze ze jest atak tylko sie respi i trzeba go zabic.
Rok temu na Refugii miałem okazję spotkać... Szedłem z kumplem pohuncić na Senje na minosy przez Foldę. Miałem kumpla na follow i robiłem coś innego. Dobrze, że w porę się skapnąłem, aczkolwiek spokojnie bym go zblokował, tylko że kumpel to knight, więc trochę długo by go się lało :) Uciekliśmy na górę (do skrzynki pocztowej). Gdy zeszliśmy za kilkadziesiat sekund na dół jakieś dwie osoby ok. 40lvl gratulowały sobie zwycięstwa :)
Nie piszcie swoich teorii bo tylko posty nabjiacie -.-
jak ktoś tam napisał na początku Yeti ma nieregularny respawn koniec, a nie "2 razy na miesiąc" śmieszni jesteście....
a co do Calmery i Yetiego to około 1.5 miecha temu był Yeti.
A ja mam screena z YETI ;]
Zapraszam do ALDORA THREAD w dziale polowania :}
A ja byłem wiele razy na foldzie i nigdy nie spotkałem yetiego :(