-
Quest-Strange Building?
Witam,
Chciałbym abyśmy wspólnie rozwikłali zagadkę dotyczącą Questu:
Tam gdzie są Gobliny między Carlin, a Kazordoon jest wierza, pod którą jest Ds, a obok niego leży ded human, w którym znajdyje się książka(You have found a book)lecz w trumnie na dodatek lerzy Honey flower. Gdy ucinam trzcinę przed wejściem do budynku i wejdę na nią ona przenosi mnie zpowrotem przed siebie i odrasta!
@jutro wrzuce SS'ki z tym miejscem i przetłumacze i zedytuje tekst z książki.
Chciałbym abyśmy wpólnie rozwikłali tą zagadkę. Jeżeli jest już taki temat lub ta zagadka jest juz rozwikłana prosiłbym aby ktoś podał mi linka z tematem i aby moderator usuną ten temat.
Pozdrawiam:
Adriano la'boss
-
Było juz kilka tematow o tym, ale dobrze jest zrobić jeden, porządny. Popieram zebranie calego dostepnego info o tym quescie w tym temacie.
Pozdrawiam,
Deep.
-
Może ją zetnij i połóż cos na nią ( dotargaj tam table czy cos w tym stylu, albo jakąś skrzynkę weź )
-
według mnie skoro znalazłeś honey flower w trumnie to spróbój go położyc na tej oto trawie ponieważ potwory przez niego nie mogą przechodzić a jeśli się nieda to mój błąd ale spróbować zawsze warto pozatym gdzieś już coś na ten temat czytałem że na trumnie jest kwiatek chyba niebieski o ile sie nie mysle(niewiem nie bywam tam na co dzień) i trumny z kwiatkami w trzech kolorach trzeba chyba odszukać w których sa książki, lecz nie analizujmy całego questu bez rzetelnych faktów które mogą być zawarte w tej książce z ciała
P.S Czekam na dokładne lecz nie 100% przetłumaczenie książki
Pzdr Ali
-
dzieci neo, opcja szukaj nieboli!!
Tematy na temat tej wiezy powstaja juz od 2 lat! I nikomu nic nieudalo sie wymyslic, dajcie se spokoj