Witam. Mam pytanko. Wczoraj jak biłem na Vedze (Vega) wyverny to uslyszalem glos draga (GROARRRR). Zastanawiam sie gdzie tam moze byc smok. Wie ktos cos o tym? Prosze o szybka odpowiedz =)
Wersja do druku
Witam. Mam pytanko. Wczoraj jak biłem na Vedze (Vega) wyverny to uslyszalem glos draga (GROARRRR). Zastanawiam sie gdzie tam moze byc smok. Wie ktos cos o tym? Prosze o szybka odpowiedz =)
a jestes pewien ze to nie byl polar bear?(Groar!) bo draga(GROOOOAAAAAAAAR) na vedze to nie ma....
Nie ma tam żadnego smoka oblazłem całą Vegę, i żadnego nie zobaczyłem może ktoś sobie summnoł?
eh... To na pewno nie Drag a już tym bardziej nie summon bo się nie da..
to Polar Bear.
sami jestescie polar beary
to byl pewnie wyvern na vedze jest bardzo dobry resp
Ty sam jestes wyvern ... wyverny nie robią GROAAAAARRRR tylko Shriiiik -.-
Jak bylem na vedze to tez slyszalem takie GROAR, ale nie pamietam czy było GROAAAAAARRRR czy GROAR i sam sie zastanawialem gdzie tam jest drag :)
To móglbyć Polar Bear. Jednak....
Kiedyś w którejś z poprzednich wersji Tibii na jednej z wysp wokół Vega znajdował się Smok. Cipsoft jednak wraz z jakimś update odciął do niego drogę. Temat juz był wałkowany.
Tak kiedyś na tym forum był założony taki temat. Na mapie świata widać małe dwie wysepki. Nie pamiętam zbyt dobrze, ale było napisane, że własne na jednej z nich znajduje się dragon. Obecnie dojścia do nich najprawdopodobniej nie ma.Cytuj:
zaghi napisał
Oczywiscie moge sie mylic i moze to byc ten Polar Bear :P
Ja napewno slyszalem GROARRRRR a nie GROAR. I tak zwiedzając vege ten glos dobiegal z podziemia. Próbowalem pickiem kopac ale nie znalazlem nic
Na vedze nie ma dragów <lol> to był polar bear :D
Hmm odgłos smoka dochodzi z południowej części wyspy, a na nowych i starych mapach nawet tam nic niema więc gdzie ten dragon może być?Cytuj:
Ojciec Pijok napisał
@offtoppic
Tak do wszystkich możecie nie powtarzać tego samego co poprzednik przed wami?
to byy pewnie krzyk orszabala albo Yetiego bo takie potworki lubia pokazywac sie w niewiadomych miejscach i chodzi o to ze to czasem moze byc niebezpieczne. bardzo prawdopodobne ze to mogl byc orszabal
Nie drag tylko polar bear -_-
Hmm, no nie wiem. Jeśli jesteś pewien, że to był drag, to może odgłos dochdził z pobliża carlin? Nie wiem czy z takiej odległości by doszedł, ale często mam tak, że z dość dużej odległości słyszę wyverne np. Shriiiiiiiek :D
2 wysepki oczywiscie sa. Ale jak moj przedmowca mowil bylo kiedys do nich dojscie i tu sie nie zgodze w pelni.
Do jednej nie bylo dojscia i nikt nie ma pojecia jak tam sie dostac (chyba). Ta wyspa jako jedyna nie zalicza sie do lodowych wysp - jest to Banor's Eye.
Druga wyspa skanowana z podziemii foldy ng botem nic nie kryje w sobie ( w kazdym razie w duzej zcesci - polowe jej widac od dolu). I tu mozliwe ze kiedys byl dostep z podziemii ale tego nie jestem pewien.
@Septim-pc
Nie wiem czy jestes taki glupi czy takiego udajesz?
@topic
Odglos dochodzil z poludniowo-zachodniej czesci wyspy.