dzis poszedlem sobie na vege do ruperta i looknelem na soft bootsy i zobaczylem 13:27 You see a pair of soft boots that is brand-new. tzn ze one dzialaja jak life ring przez jakis czas. Sam juz nei wiem a wy moze cos o tym wiecie ?
Wersja do druku
dzis poszedlem sobie na vege do ruperta i looknelem na soft bootsy i zobaczylem 13:27 You see a pair of soft boots that is brand-new. tzn ze one dzialaja jak life ring przez jakis czas. Sam juz nei wiem a wy moze cos o tym wiecie ?
Po pierwsze czemu piszesz to w mitach rookgaardu??
Po drugie te buty dodaja życia i many przez jakis czas (o ile dobzre zapamiętałem to 4 godzinki )
Dostępne one są z questu PoI masz pełno artykułów o tym quescie. Zrobili go ludzie na Harmoni i Guardi bye!
tak soft bootsy działają jak life ring tylko wiecej przywracają many i hp , a do tego przez 4 godziny (240 minut)
@ktostamup
Na celescie tez zrobili PoI. Sprawdzcie se w donku Ne'roox'a albo Yoozek'a.
@topic
Na forum juz bylo. Szkoda ze eni czytałeś.
Działają 4h troche lepiej niż liferingi a potem znikają
O lol! Nie wiedziałem, że tak działają te buty! Musze wykonać ten Quest. Ale zapewne jest od jakiegoś wysokiego lvl ;/ Ale trzeba dążyć do celu :P
to trudniejsze od anni wiec powodzeniaCytuj:
mikolaj666 napisał
Soft Boots- regenerują manę i hp przez kilkadziesiąt-kilkaset minut...
Wątpię byś wykonał quest na soft boots... ponieważ jest on bardzo trudny...
Pozdrawiam...Agasia :D
A tak nawiasem mówiąc sprawdził ktoś czy po tych 240 minutach te buty znikają? Zawsze mogą zostać bezużyteczne.
eeeee
na securze też był wykonany ten quest
one dają a raczej regeneruja HP i mane przez 240 min jak to podkresliali
Zaraz to ty warna dostaniesz nie dostal zadnych BoW!! Nie wprowadzaj zametu noobku i jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.. Temat do zamkniecie bo zamiast Prawd potworza tu sie noobowskie Mity!Cytuj:
Mashie Bron napisał
w ramach ciekawostki
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=156013
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=159586
quest od 85 lvl