Dzieki zarwaniu nocy przez MessixX`a na stronie pojawily sie juz opisy nowych potworow. Tym razem CipCoft poszalal i dodal wiele bardzo mocnych kreatur. Wszystkie szczegoly tutaj: http://tibia.org.pl/static/out/potwory/
Wersja do druku
Dzieki zarwaniu nocy przez MessixX`a na stronie pojawily sie juz opisy nowych potworow. Tym razem CipCoft poszalal i dodal wiele bardzo mocnych kreatur. Wszystkie szczegoly tutaj: http://tibia.org.pl/static/out/potwory/
Oj nie przesadzajmy raptem 20 potworów ^^ Pozatym musiałem dodawać w nocy, żeby już na rano się zaktualizowały :) Dziś po szkole dodam kilka nowych grafik przedmiotów.
PS
Czy tylko ja mam tak, że na Operze wszystko jest pokręcone w potworach?
@down
Jakiś metal
Wiem wiem , przynajmniej ja :P
widziałem to już wczoraj tzn dzisiaj tak koło 3-4 rano już były :)
> D Z I Ę K U J E M Y <
MessixX , mam pytanie co to soul orb , bo z większości potworów wypada a nie spotkałem się z tym przedmiotem :>
Tylko nie wiem dla czego od Ferumbras' a do The Lithal Lisy jest exp x0 przeciez na antice juz rozwalali te potwory ... Z ferumbrasa zawsze wypada Ferumbras Hat ;p
nie zwazajcie zbytnio jestem nowy xD
Ups sorry. Już poprawiam ^^Cytuj:
Ameru napisał
Jakoś dziwnie Mi się zdaje, że ten cały Juggernaught ( nie wiem czy dokładnie tak sie to pisze, ale nie zamierzam spierać się o terminologię ) jest zrobiony tylko jako wstawka za Orshabaala. Jak dla Mnie będą z niego wypadać podobne przedmioty co z Orsha.
Pięknie ;)
Messix dodaj też, że Son of Verminor ma 8500 hp i daje 5900 expa ;d
No kawałek dobrej roboty. <BrAwo>
Jesli daje tylko nieco wiecej expa niz demon a HP ma bodajze 2k wiecej, to czemu maja leciec itemy jak z orsha?Cytuj:
Sestorme napisał
@topic
Nice job
Żałosne te potwory.
No oczywiście trzeba pogratulowac, że chciało ci sie dodac te potworki do spisu. :P
@btw
Nie zauważyliscie ze z goblinów leci wiecej kamieni?? wczesniej leciało po 1, teraz trafia sie az 3 :D
Cytuj:
Slonio15 napisał
To nie prawda juz po letnim update z goblinów laciały od 1 do 3 kamieni
Niektóre z tych potworów są śmieszne ; p
Fajnie, że tak szybko doszło do ich aktualizacji, no i w końcu do podziału na 'Potwory Specjalne'. Teraz przynajmniej się nie miesza wszystko ; )
Może jakieś obrazy tych potworów można dać :D bo jestem ciekawy jak wyklondają (^^)
kiedy kurwa nowe servy ?