-
Nowe raidy?
No więc, idę sobie pewnego dnia na expa (45 lv ek), patrzę, na help ktoś pisze, żeby mu pomóc zabić orc leadera. No to pytam gdzie, a on mi "Thais lighthouse". Zrobiłem takie oczy O_o i pytam czy on się dobrze czuje - najbliższy leader jest gdzieś na OF, a o żadnym rajdzie nie słyszałem (a jakby nawet był, to na północną bramę, nie od tyłu), no ale poszedłem sprawdzić. Zachodzę a tu jedno ciało orka, drugie, trzecie, podchodzę bliżej a tu leży te koleś co o pomoc prosił, a nad nim leader ;p
Zawołałem znajomego druida i wyczyściliśmy lighhouse. Było: 2 leadery po jednym na piętro, i 2 warlordy na raz na samej górze.
Ktokolwiek wie co to mogło być? Jakiś nowy raid? Czy któryś god chciał urozmaicić grę i zsummonował?
-
Na thais najezdzaja orci nic nowego close topic-.- nastepnym razem uzyj opcji "szukaj" moge dac ci linka do artykulu "najazdy na miasta".
@down To nie tylko na lighthause -.-
-
@up
-.-
Zaraz zapodam link do tematu w ktorym dalem z zdjecia z rajdu na lighthouse.... bylo to pol roku temu
Edit:
Oto on http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=67278
-
Też słyszałem o tych najazdach na lighthouse, niektórzy mówią, że ma to coś wspólnego z Amazon Setem... Ja w to nie wierze, lecz trzebaby sprawdzić. Ktoś kto gra w tibie, mógłby od czasu do czasu się tam przejść.
A wtedy nie było najazdu także na Thais?
-
@topic
ORKI najezdzają thais od kazdej bramy a potem ida coraz glebiej :D na tym forum gdzies jest link do mojego filmiku jaka masakra byla na arcanii :D dojezdzasz nooby do yellow hp a warlord na 1 hita ma ich :D sam dostalem od niego z lapy za ~240 :D mialemk na sobie c helm i p set only
-
K**** mowilem ze orci na thais najezdzaja? 2up tak najazdy orcow maja cos wspolnego z amazon setem wtedy go mozna zloocic z orcow na wiezy w fermour hills(chyba dobrze napisalem)