-
Dwarven Armor :o
Chcialbym zapytac o pewien tajemniczy armor. Podobno mozna go zobyc dajac Samowi jego stary bp. Jednak bp Sama wypada tylko z orca lidera na ofie - leci bardzo rzadko. Gdy dostarczymy bp Samowi wtedy on daje nam piekna zbroje Dwarven Armor ! ! ! Czy to prawda ?
Odpowiadajcie pliska :)
-
OMGOMGOMG
to juz tyle razu bylo młucone
tyle juz filmikow z tym bylo ok powiem raz dobrze i krótko:
jak juz znajdziesz na ofie old BP idziesz do Sama w thais i mowisz:
-hi
-old backpack
-yes
-bye
^^
potem idziesz do Krooxa w Kazordoon ( chyba npc od armorow/shieldow itp)
i piszesz:
-hi
-Sam send me, he tells you that he dint have the armor but you will give you permision to enter mine.
on ma cos tam powiedziec i na koncu good luck
pewno cale to zdanie jest wymyslone (takie widzialem na filmiku sa tam liczne bledy) ktores wyrazy poprostu to kolucz a npc sam je ze zdania wylapal.
potem idziesz jak na cus helmet quest tylko tam gdzie pare gsow nie idziesz droga w lewo tlyko w dol i masz tam drzwi (w skrzynce jest dwarven armor). DZIEKUJE ^^
-
jesli moge to cos wtrace old backpack leci ze zwyklego orca nie lidera i to jest na nizszych poziomach ofy
-
#up maniut2 9 ceberek14
Dokładnie , dobrze mówicie wszyscy to tak pierdolą o tym a tak naprawde gówno wiedzą. Sam kiedyś lootłem ze zwykłego orca 0 pietro pod wierzą warlordów.
I najlepiej jest teraz zamknąć ten temat ponieważ się pojawi w ch** postów od osób który tak naprawde gówno wiedzą.
A tak btw. to jest jeszcze fajna opcja, nazywa się ,,Szukaj"
-
Bolek ja ci gratuluje ale ja widzialem filmik jak to bylo bodajze na -2