-
Vanhalo hacked
Jak wiemy hack jest dla każdego smutny ale dla takich level'i to porażka i co raz mniej obób by chciało mieć hacka. No ale cóż miał pecha (i to wielkiego).Nie znałem go z RL ani z tibi ale widziałem go kilka razy to tylko tyle, i nawet dobrze że konczy z tiba.
Gracz Vanhalo został zhackowany no i z levla 123 na 4 na rooku
Jak ktoś nie wierzy to tu link (mnie osobiście zamurowało)
http://www.tibia.com/community/?subt...r&name=Vanhalo
-
ehhh... z tego cowiem był w RoM'ie... więc należało mu się to zrookowanie bo nienawidzę RoM'u .. :)
Wolę FaG(Dangerous Mind) bo mam tam paru kumpli......no cóż ale tyle dedów i stracić taki lvl też przykre...;p
A i w złym dziale to napisales :pp
-
jak miał hacka to widocznie sam się do niego przyczynił
wiadomo że stracić taki lvl to jest wkurwiające ale jeśli to jest zwykły gość dla którego gra była tylko rozrywką to się niebędzie zabardzo przejmowac a jak to jest tibiomaniak dla którego tibia była życiem to na odwyk z nim ;d
-
Przykre
a wy to naprawde jacys kretyni to byl polak a shackowala go tamta gildia raveni to prawdziwe cioty i dziwie sie ze takie cioty nie dostaly hacka jak ja bym sie znal na hackowaniu to bym shackowal wszystkie chary tych pedalow
-
nie wiem tylko jaki jest cel tego tematu?? mamy wszyscy rozczulac sie teraz nad typkiem, o ktorym pierwszy raz(przynajmniej wiekszosc z forumowiczow) slyszymy??
Nie wiem tez co to ma do dzialu Prawdy i Mity. Mamy ci potwierdzic ten fakt, lub zdementowac ??
Ostatnio Sashara lvl 200+, ktory posiadal np. Great Shielda zostal shackowany i jakos nikt o tym tematow nie zakladal....
^^
-
To prawda o Sashra
bo ja widzialem filmik na tibi cam jak on robi jakiegos questa
-
I co z tego ? Arsten tez mial hacka - nawet pare razy.