Witam wszystkich... Mam pytanie - czy z orshaballa leci great shield ?
Nie żebym się czepiał ale na stronie głównej tibia.org.pl w dziale potwory pisze, że z bossa demonów leci great shield ?
To prawda ? :D
Wersja do druku
Witam wszystkich... Mam pytanie - czy z orshaballa leci great shield ?
Nie żebym się czepiał ale na stronie głównej tibia.org.pl w dziale potwory pisze, że z bossa demonów leci great shield ?
To prawda ? :D
Podobno kiedys na Titanii z orsha poleciał great shield i axe ale w to wątpie
Great Shield prawdopodobnie im wtedy polecial. TEgo ORshaa zabily Unity. Oni zabili juz Morgarotha, ale nie chca powedziec ani pokazac jaki byl loot.;p
Kiedyś, jako że dragon lord to był najsilniejszy potwór, dropował g-shield.
G-Shieldow jest juz naprawde wiele. I tak, mozna go zlotoowac z orsha.
moze sie myle ale gdy DL byl najsilniejszy nie bylo jeszcze great shieldCytuj:
Lolek xD napisał
Faktycznie wylootowali już go na wielu serwach choćby na Antice czy Titanii
www.erig.netCytuj:
Korin napisał
Na dole po prawej masz linki, i tam jest "tibia wiki" zajrzyj tam i wpisz orshabaal -.-''
mylisz sieCytuj:
Adrian93 napisał
Moim zdaniem leci z orsha... Jak juz Thunder hammer polecial to czemu nie great shield? Mysle,ze z orshabaala leca same rare i to nawet sprawdzone ;]
A ze z DLi leciala to nawet nie wiedzialem .. :S
Cytuj:
Adrian93 napisał
W skrócie to wyglądało tak:
był taki bug że pierwszy DL zabity w tej dziurze na PoH ( tam gdzie teraz respi się demodras) ZAWSZE zostawiał Great Shielda. Zanim Cip się skapnął i usunął buga minęło prawie 3 tygodnie, więc w ręce graczy wpadło około ~20 tych shieldów..
Sashra z Anticy ma great shielda, ale nie wiem skąd ; d
Spytajcie się jej, heh.
mozliwe widzialem dlugi filmik jak koles expil 200 ek i mial tego shielda skads go musial zdobyc niestety ostatnio zostal shakowany stracil cos kolo 30 mln expa i great shielda
Ten "koleś", to właśnie Sashra. Zdobyła ona 200 level i postanowiła parę razy się zabić i skończyć z Tibią, bo osiągnęła swój cel w tej grze. Nie dostała hacka.Cytuj:
Gelul napisał
ten rod moze rówież swiadczyc ze ktos lognął sie n00bcharem, wzioł szybko loot do reki (zamienił sie miejscem z różdzka)i sie wyloogował :DCytuj:
Naum napisał
Chociaz drugiej stronby z morgarotha leci moonlight rod ;p