18:05 You see a bone armor (Arm:4). It weighs 12.00 oz. It is a light armor made from fused bones. <---Przed chwilą takie coś pojawiło się na game-chacie.Morze ktoś wie co to za armor albo czy wogle istnieje??;p
Wersja do druku
18:05 You see a bone armor (Arm:4). It weighs 12.00 oz. It is a light armor made from fused bones. <---Przed chwilą takie coś pojawiło się na game-chacie.Morze ktoś wie co to za armor albo czy wogle istnieje??;p
Hmmm, nie słyszałem nigdy o tym, może ktoś sobie jaja robi ;P
Hmm, dziwne, ale jeśli to istnieje, to chce to mieć! W sprite raczej nie zauważyłem czegoś takiego. Jest tylko bone helmet i bone club, ale o tym wszyscy wiecie. Możliwe, że ktoś faktycznie sobie jajca dorabiał, ja np. lubię mówić na Rookgaardzie:
12:30 You see a Helmet of Rising Sun (arm:7). It's light brightly. It weights 15.50 oz.
Możecie mi wierzyć lub nie, ale jak mówię to na rookgaardzkim 'rynku' to cała gromada noobów biegnie za mną i mówi np. 'shov', 'trde', 'puto' albo inne dziwactwa.
Wasz pogromca mitów - Xan
A może typo poprosu z jakiegoś otsa to wziął i wkleił w rl tibi.
A ja wam powiem, że to wcale nie są jajca. Może i nie mogę tego potwierdzić sccreenem, ale mówię wam, że takie coś istnieje. W czwartek właśnie wracałem ze szkoły i mnie kumpel zawołał na chwilkę bo się nudził. No to wbiłem do niego na chatę i odrazu tibie włączył. I teraz nie wiem tylko na jakim serverze to było. Staliśmy w Carlin w środku depo przy schodach i jakiś gościu, który stał przy depo miał na nim Bone Armor. Najpierw kumpel myślał, że to są legsy, ale potem dał Look na to i patrzymy Bone Armor.
Jest jeszcze bone sword ;)Cytuj:
Xan Vyshargus Qimsoe napisał
@lolek z lolowa
Nie uwierze..za duzy atak i za duza waga.. nikt tego nie uniesie
@Gurkens~
Buahahahah to jakis zawias musialbyc ten qmpel buehehehe spadlem z krzesła.. jak mozna pomylic legsy z armorami <lol2><lol2><lol2>
mysle ze ktos se jajca robil ale kto wiem moze stworzono taki armor przekonamy ise w przyszlosci
Bone Armor nie istnieje masz w podpisie "Old Tibia Player" a wierzysz w takie glupoty ?!
a ja nie bylbym taki sceptyczny skoro istnieje shield i helmet byc moze cipy maja dla nas cly secik do zaoferowania a jego znalezienie to moze byc tylko kwestia czasu
@ cytatCytuj:
Xan Vyshargus Qimsoe napisał
wlasnie przegladalem tibia sprite i nie widzalem tam niczego co mogloby byc bone armorem...
co wiecej nie znalazlem tez bone helmetu o.O
no chyba ze chodzi ci o skull helmet ....
@ osoba, ktora twierdzi ze widziala u kolegi
to wejdz w sprite i wklej nu nam wyglad tego armora.
@temat
jak juz pisalem ogladalem wlasnie sprite tibii i nie znalazlem niczego co mogloby byc bone armorem, weic smiem podejrzewac, ze to nie istnieje.
Jednakze w pliku tibia.spr jest ~16000 obrazkow, wiec moglem cos przeoczyc.
Prosze osoby wypowiadajace sie w tym temacie o przegladniecie tibia.spr, moze ktos cos znajdzie.
pozdrawiam
Slyszalem cos o bone armorze. Wypada chyba z Dworcow Fleshhunterow . Moge sie mylic oczywiscie.
@down
A no...srry poplątało mi sie ;/ Jeszcze raz sorka :P
Taa... a w tej bajce były smoki?
Nie ma w tibii.spr spritu do tego armora... więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Pozdrawiam,
Killavus.
Cytuj:
Pawka1 napisał
mysle, ze chodzi ci o bone shield, owszem wypada ona z dworcow.
jednak co ma armor do shielda?
^^
Pierwsze slysze o trakim armorze, ale jak istnieje to z checia bym go posiadl :) jak macie jakies dokladne i pewne informacje z czego on wypada msg me fast:)
Cytuj:
Gurkens napisał
to pokaz tego ss :) ale pewnie go nie pokazesz bo albo (ty lub kumpel) zgubiliscie albo ci sie nie chce albo nie wiesz jak go wstawic :) kocham tkaie teksty
a ja widzialem magic plate legsy nawet mam gdzies ss na kompie :)