Witam,
mam przyjemność powiadomić, że nowym moderatorem w dziale Prawd i Mitów zostaje Hayne, którego kandydatura przeszła jednogłośnie ; )
Strzeżcie się! -.^
Pozdrawiam,
aari^^^
PS. Niusa sponsoruje zespół Milkshop : )
Wersja do druku
Witam,
mam przyjemność powiadomić, że nowym moderatorem w dziale Prawd i Mitów zostaje Hayne, którego kandydatura przeszła jednogłośnie ; )
Strzeżcie się! -.^
Pozdrawiam,
aari^^^
PS. Niusa sponsoruje zespół Milkshop : )
to jednoglosnie mnie szczerze (ale pozytywnie) zaskakuje ; )Cytuj:
spleen napisał
zjesc to was nie zjem ; )Cytuj:
spleen napisał
przpadek.Cytuj:
Hayne napisał
specjalnie bylo malo czasu na zgloszenie veta ; )
@down
ROTFL : )))))))
Oszusci >: d
Nie mniej gratuluje, ciekawi mnie czy rozegra sie tu kolejny cyrk, ze on ma znajomosci siedzi na ircu, a tak wogole to jest gorszy niz XXX, no drodzy uzytkownicy pokazcie sie z najlepszej strony, zeby sie nie okazalo, ze zmarnowalem torebke popcornu.
@up buu, chyba nie będzie, zwłaszcza, że po ostatnim wyborze, nie chwaląc się byłem siłą napędową zbuntowanych grabieżców!
Szybko to zauważyłem d;
Myślę, że nikt nie będzie miał objekcji co do tego trafnego wyboru.
Myszka w dłoń i jedziem! ;d
No to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac nowemu szczęsciażowi:D
Big Gratz From Nova server....
O bozie :< <chowam sie aaaaaaaaaaaaaaaaa!
<chowa sie>
a tak to gratuluje :d mysle ze sobie poradzisz z tym waznym stanowiskiem :) dobrze ze nie wchodze do prawd i nie dostane od CIebie bana wiec moge Cie troszke podenerwowac :d
@Aborath
Rotfl.... jaka strata :< a to chociaz byla juz jakas paczka popcornu gotowego czy dopiero miales sobie robic :> ? bo taki do roboty to mala strata :P mniej kosztuje... chyba ^^
Abo_Edit : bardzo chcesz zebym Ci urwal glowke mniej wiecej do samego dupska, prawda ?
Gratz
//\\ Schmells
jesli masz tylko mnie denerwowac, to zapraszam bez stresika do PiM ; )Cytuj:
xerax napisał
rany jak mozna wybrac na moda kogos kto mieszka na takim zadupiu jak Hayne i z takim brzydkim avkiem ._.
@iles tam down
za darkena masz ee... ode mnie lizaka
Czy ja wiem czy to takie szczęście, w ogóle to musi byc straszne zajecie te cale moderatorstwo, karanie tych wszystkich ignorantów, pff.Cytuj:
War Punk napisał
W dodatku Hayne będzie musiał kołowac przepuchy hahahaha ;d;d;d;dCytuj:
Annaroth napisał
@down
Czas pokaże czy tylko po pieczątke ; 3
@2xdown
To był sarkazm...
rofl, ja tylko po pieczatke zasuwam ; PCytuj:
Goorby napisał
Ja też szczerze gratuluje! ^^ Nareszcie Hayne został doceniony... własnie się zastanawiałem kiedy zostanie moderatorem. ; P
A co to ma za znaczenie kto gdzie mieszka i jaki ma avatar/ sign? -.-Cytuj:
darken napisał
Ważne jak będzie wypełniał swoje obowiązki i czy "nie ma pusto w głowie". :D
Może tak.. "Ludzi ocenia się po ich wnętrzu, a nie po tym jak się ubierają" a teraz przeróbka :D : "Forumowiczów ocenia się po ich cięzkiej pracy włożonej w poprawianie innych i dbanie o forum, a nie po tym gdzie mają i jaki avek maja." :PP
No,cóż gratuluję i zauważam że coraz więcej użytkowników którzy w moich oczach są "Elitą" na forum zostaje moderatorami. Pozostaje tylko cieszyć się i życzyć miłej pracy. Mam nadzieję też że nie będzie protestów w stylu "Ja bym był lepszym modem" czy "To niesprawiedliwe on się podlizywał".
tak jak dopisal goorby, to byl niewinny zarcik ; dCytuj:
Xeros napisał
tak sie sklada, ze niedawno okazalo sie, ze darkan uczeszcza do szkoly na moim osiedlu ; )
@btw ; d
dzieki wszystkim ktorzy pisali juz i tym ktorzy (moze ; d) napisza ; )