wie Ktoś po co Jest Bron ? brat ajaxa ? a gelagos wie ktoś po co oni sa oby dwaj? BO ajax to do addonu a Bron Muwi ze ajax to jego brat nic wiecej nie muwia praktycznie
Wersja do druku
wie Ktoś po co Jest Bron ? brat ajaxa ? a gelagos wie ktoś po co oni sa oby dwaj? BO ajax to do addonu a Bron Muwi ze ajax to jego brat nic wiecej nie muwia praktycznie
Prosze napisz mi gdzie oni są to zobacze (plax)
www.ortografia.pl
@up
ziomalisko z opola, witaj!
@topic
tak ja wiem... zeby zabijac potwory!Cytuj:
Dark archer napisał
ROFL
a tak na serio to moze oboje sa do questa jakiegos albo cos... powiedz gdzie siedza to moze zobacze...
Nooo....jest jakiś quest. ,,Muwia i muwia"... Mówiom że TO JEST QUEST NA ADDON (barbarian outfit). Luuudzie...
@up
Quest na Barbarian Outfit jest u Ajaxa a nie u nich dwcóh. wiem ze Jeden Nie Nawidzi Drugiego ;] A Mapke do Tego dam w edicie
@edit Mapki nie mam ;p ale mówie . to jest przy wieży amazonek tam koło Carlin Przy wieży trzeba isc w prawo i w gure
to npcki d questu na Sca, znajduja sie jeden w amazon campie nad Carlin (nie w tej wiezy tylko w tym 2) a ten 2 npc kolo Notrh Port
@up
Quest na SCA?? Coś więcej? ;>
Ten bron(czy jakoś tak). Posyła cie na misje na addony, które się robi się u OBU braci. Ten sca to jest na plecy.
Logiczne chyba,ze to sa nowi NPC od adonów ^^..
Ludzie nie róbmy z siebie pederastów ;p
@ up
i kolejny bezsensowny post...
chodzi mu tutaj o addon czyli Sca na plecy (tak jak z tym swordem) nie żaden quest na Sca, po co ludziom drugi :DCytuj:
Visca napisał