Tak wiec moje pytanie jest takie do czego to sluzy bo jak sortowalem tibia wiki addony nie widzialem nic tam z tym :/. Mam tego juz ponad 100 okolo 120.
Wersja do druku
Tak wiec moje pytanie jest takie do czego to sluzy bo jak sortowalem tibia wiki addony nie widzialem nic tam z tym :/. Mam tego juz ponad 100 okolo 120.
@Volrath
Witam, powiem tak mam podobny problem , jak i reszta moich znajomych co zrobić z tym "syfem"... :-/
jeden z moich ziomów stwierdził :
"Na bank się to gdzieć przerabia na Green Dragon Scale" ( i jest na etapie poszukiwań gdzie... hehehe )
Ziom nr. 2 stwierdził :
"A pie.... to sell'uje all w piz.. "( to jego pomysł xD).
A ja trzymam w DP'o i czekam może coś się znajdzie no oczywiście jak bieda przyciśnie to sell'ne a narazie " jeść nie woła "
Hail Relict HUnters !!
Ja na waszym miejscu bym to zostawil sobie!! Tak samo jak Iron ore na poaczatku wszytscy wyrzucali a okazalo sie ze jest potzrebne do questu!!
Wic radze sobei 100 ostawic a reszte sell!!
Pozdro for all
ja tez bym to sobie zostawil i dowiedzial sie do jakiego to addona/outfita (jesli masz PACC), a jak nie, to sprzedac komus komu zalezy za niezla sumke ;)
pozdro :)
@ up
nie no wiesz... 30k piechotą nie chodzi :p
@ topic
wg mnie zostaw sobie te skórkim przydadzą ci się do addona, a tak wogóle to cięzko je zdobyć, wszędzie pełno noobów z obsidiankami :p
Sell to:Irmana (Venore) 100 gp.
Ale jak ktoś tam up powiedział lepiej sobie ze 100 zostaw bo pewnie need na jakiś addon.
nie wyrzucaj
zbieraj do oporu
Pamiętaj, że w zimowym ma dojść 3 addon, więc może do któregoś tu będzie to potrzebne.