Siemka.Mam pytanie czy Tibia.pl robi se jaja czy to prawda,ponieważ kiedy oglądałem mape Tibi to zobaczyłem koło Thais mała wyspe z napisem GM Isle czy coś takiego.Ta wyspa jest koło Thais.Prosze o odpowiedź.
Wersja do druku
Siemka.Mam pytanie czy Tibia.pl robi se jaja czy to prawda,ponieważ kiedy oglądałem mape Tibi to zobaczyłem koło Thais mała wyspe z napisem GM Isle czy coś takiego.Ta wyspa jest koło Thais.Prosze o odpowiedź.
Rzecz taka istnieje, aczkolwiek nikt ci nie powie czy jest to żart czy też całkiem poważna rzecz, bo z tego forum nikt tam nie był. ( chyba )
Już tłumacze. :) Jest to GM Island. Taka mała wyspa żeby gm'y mogły sobie odpocząc. Na wyspie jest 1 budynek a w nim npc Sally (chyba) która jest sekretarką. Budynek ma dwa piętra. Na wyspie jest też jeden TP. To chyba na tyle ;]
Pierwszy raz o tym slysze. Wyspa dla gm heh czego to cipsoft nie stworzy ;p.
@up
skad ty to wiesz? Ciekawa informacja.
łał już gdzieś widziałem to na forum GM Island i screen z GM który muwi coś tam o GM island
hahaha rozbroiłeś mnie koleś ^^ koło thais jest rookgard a po prawej jest PoH xDDCytuj:
Dark Down napisał
a jeżeli chodzi o gm`s isle to ono jest na dół od carlin xP
To jest wysepka dostepna tylko dla mistrzów gry [Game Masterów] coś w tym dziwnego ^.- ?
byl juz taki topic kiedys na tym forum, od siebie dodam tylko ze jak ktos chce wiedziec jak ta wyspa wyglda, to na tibia.news w archiuwm zdjec dnia sa zdjecia wlasnie z tej wyspy.
hahahaha rozbroiłeś mnie ^^ jeśli jest pod carlin to znaczy ze jest nad Thais (green) ;>Cytuj:
hahaha rozbroiłeś mnie koleś ^^ koło thais jest rookgard a po prawej jest PoH xDD
a jeżeli chodzi o gm`s isle to ono jest na dół od carlin xP