Czy to prawda, ze istnieje bp z 25 miejscami?
@down
Potwierdzi ktos? ^^
Wersja do druku
Czy to prawda, ze istnieje bp z 25 miejscami?
@down
Potwierdzi ktos? ^^
Nie , nie ma takiego Backpacka .
Na 99,9 % nie ! Nie wydaje mi sie zeby taki byl i nigdy o takim nie slyszalem ! Moze na OTS ? Nie wiem ;p
Pozdro
Traviasty
MOze jest a moze nie ma tego chyba nikt nie wie ale moim zdaniem na 99% nie ma takiego bp ale na ots na pewno jest bo sam takiego zrobilem se :P
Moim zdaniem nie ma takiego bp : bo jesli by byl to ktos by go mial i na 100 % chwilil sie nim :P :D
takie bp tylko na ots na zwyklych serwerach to nie istnieje
Z tego co mi wiadomo to taki backpack raczej nie istnieje ale moze chodzi ci o Backpack of Holding, ktory znajduje sie w siedzibie Exlorer Society, ludzie mowia ze ma on nieskonczona ilosc miejsc ale to tylo pogloski.
Czy to nie jest kolejna jakaś plotka jak by był to już by go ktoś miał i by o tym opowiedział :D
Istnieje taki bp ma dużo wiecej miejsca ale waży też sporo więcej mój był sąsiad na wood avenue 140~ek miał bo mi dał otworzyć mial w nim wszystko i było dużo miejsca nie wiem ile ale wiecej nic 3x noramlny to napewno ale nazwy nie pamiętam...
a ja slyszalem ze jakis tam golden backpack mial 50 miejsc ale to bylo przed update albo to bzdura nie weim dokladnie :)
Na 100% niema takiego bp, bo jak by byl to by byl albo 24 albo 28 bo 25 to niepasuje.
Ja sądze, że nie ma takiego..... Pisało by cos na jakies stronce :P
Takie rzeczy to tylko w erze... :P
osobiscie sadze ze jezeli owy bp bylby na RL to na tym forum jak na kazdym dotyczacym byloby milion postow mowiacych o tym backpacku...
nie wydaje mi sie by CIP'om chcialo sie cos takiego robic, przeciez to tylko
5 miejsc wiecej...
http://tibia.erig.net/Backpack_of_Holding
nizej macie opis
ja nie wieze zeby cos takiego zrobili, bo to by wszystko psulo - gosc chce kupic bp run i dajesz mu w zwyklym a ten, ze chce w tym innym gdzie sie 24 miesci i klops
nie zrobiliby czegos tak utrudniajacego handel - przeciez domyslna ilosc to jest 20 teraz, a takie cos by wszystko zmienilo
jesli nei am czegos opisanego na tibia.erig.net to uwazam ze to jest bzdura :)
mi nic nie wiadomo o bp z 25slotami ale na ots mozna se zrobi,
a tak poza tym to jest podobno bp do ktorego mozesz wkladac ile ci sie podoba a on i tak nie jest pelen... ale to legenda;]