otórz sposub ten nie zawsze dziala ale powinnismy wziasc martwego potwora do reki i wlozyc do niego bp nie zawsze dziala wiec ostrzegam !!!
Wersja do druku
otórz sposub ten nie zawsze dziala ale powinnismy wziasc martwego potwora do reki i wlozyc do niego bp nie zawsze dziala wiec ostrzegam !!!
czasem wystarczy trzymac bp na miejscu na strzaly, ale zaden z tym domowej roboty sposobów nie daje 100% gwarancji ,
jeśli chcesz miec pewnosc ze nic nie stracisz to kup AoL (50k)
@edit down
ale który bp ^^
jesli dasz pustego baga na miejsce na bp ^^ ?
Up: mylisz się, ZAWSZE bez Aola wypada bp ;) koniec tematu xD
Kazdy cointeiner ma 100% szans na wypadniecie w czasie ded'a, zalozmy ze rozebrana postac wezmie w lapki 2 pojemniki, w miejsce na bp i w miejsce na strzaly, po dedzie, wszystkie wypadna.
Pozostale sloty ekwipunku maja bodajze 10-20% szans na utrate. I na kazde jest z osobna losowanie, w najlepszym wypadku mozna stracic tylko bp, w najgorszym, wszystko, osobiscie widzialem czlowieczka co zostal w samych legs'ach :)
Jedynie AoL choroni przed strata bp/ bag itd itp.
A jak by tak w miejsce strzał włożyc parcel, parceli nie da sie włożyć w miejsce bp wiec nie jest traktowana jako pojemnik na przedmioty osobiste więc nie powinna wypadać tak jak plecak. Oczywiście do tej parceli nie wkładamy bp tylko itemki na z bp na których nam najbardziej zależy.
@up
Wypadają wszystkie pojemniki! Wszystko do czego możesz coś wsadzić np. box, present ...
@Grewanek
Gut mowisz ;)
Dzisiaj na rooku zarazilem sieogniem tam gdie orki sa postanowilem bp dac na miejscu tam gdie strzaly ale wypadl :/
I tak pozniej odzwyskalem xD
(chodzi o te miejsca, sword, shield?)Cytuj:
100% każdy cointeiner
Nie! Plecak nie wypada zawsze. Trzeba go włożyć w np miejsce strzał. Zrobiłem tak i nic niewypadło. :) Poświęciłem się dla experymentu i dedłem z 40 razy xD miałem w ręku 2 key'e to training room i worek w miejscu na worek. xP Klucze wypały (2x na raz) na samym końcu a worek tak wypadał różnie. Raz wypadł raz nie ale częściej wypadał niż niewypadał. :)
idiota...Cytuj:
C\F napisał
nie kapujesz, ze kurwa kazdy item, do ktorego mozesz cos wsadzic wypada po dedzie?! KAZDY ! mozesz sobie go nawet kurwa w dupe wsadzic a i tak wypadnie -.-'
W tibi jest tak ze jakis bp, bag, parcel zawsze z ciebie wypada niewarzne w czym jest
Każdy pojemnik wypada przy deadzie.
Jak nie tracić bp?
Kupić aol. ;d
Oj tak masz rację nOObki sie chwala ze im nie wypadl bag lol .... Zawsze kurwa wypada i nie pierdolic ze nie ... gdzie kolwiek wlozysz nawet Cyt: W dupe to i tak wyleci ....Cytuj:
MasterMappi napisał