Jak donosi CipSoft, wczoraj aż 140 kont graczy zostało usuniętych. Powodem kasacji była nadmierna ilość wycofanych przez nich płatności za Premium Account.
Pamiętajcie, aby akceptować wpłaty tylko od zaufanych ludzi np. od naszej firmy Drom ; )
Wersja do druku
Jak donosi CipSoft, wczoraj aż 140 kont graczy zostało usuniętych. Powodem kasacji była nadmierna ilość wycofanych przez nich płatności za Premium Account.
Pamiętajcie, aby akceptować wpłaty tylko od zaufanych ludzi np. od naszej firmy Drom ; )
Ciekawe, czy polecialy jakies hlvlowe konta.
BTW. co ich tak wzielo na czyszczenie? ;)
OMG , czemu aż 140 kont ? jakaś firma z allegro splajtowała ?
ps. 2 Hlvle (dawni koledzy) z elysi min. lider całego świata "Bax Sho" 170 rp
i 136+ Ek (Lan vel'Visko) dostali w ten sposób deleta
pozdro dla nich \(''.)/
<rotfl>
A według mnie to dobrze,
chcieli oszukac a sami zostali oszukani
;D
Na elysii 3 h lvle deleted :|
Bax Sho
Lan vel'visko
Verbi
R.I.P
Chcieli oszukac? w jaki sposob.. Cipsoft mial normalna zaplate za pacca, porposrtu oni nie kupywali za swoje rl pienaidze tylko ktos im kupywal... ale ktos teg opacca i tak kupywal wiec nie oszukiwali cipsoftuCytuj:
Niedzwiedz napisał
pewnie jakaś firma z allegro 'zbankrutowała' ? co było powodem deletów dokładniej ? bo wiadomo że invalid payment a dokładniej ?
Cytuj:
tibia.pl napisał
Koleś przeczytaj to i powiedz mi czy rozumiesz coś co sam napisałeś - bo ja nie. -_-'Cytuj:
leopard napisał
Nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj wcale, a nie jeszcze nabijasz 2 posty, bo w pierwszym zapomniałeś nas pozdrowić i napisać, iż posiadasz noob char na lvlu 20 ( co notabene raczej powinno być w podpisie ).Cytuj:
Niedzwiedz napisał
No zawsze to troche zmniejszy opciążenie servera :p
To może i dobrże, ale nie z tym kasowaniem postaci!! Bax sho!- mój były prot!!Moim zdaniem nie powinni usuwać hlvlowych postaci.
cipsoft robi jesienne pożądki :)
@2up
Zwłaszcza, że hlvlowe postacie straciły acc w troche głupi sposób - kupywali PACC za kasę Tibijską, a sellerzy cofali tranzakcję po tym. I tak pewnie nie jeden raz się zdarzyło. ;/
@up
Kolejny, który nie zna konkretnego powodu się odezwał. -_-'
Zapraszam na tibia.pl, a jeżeli naprawdę tak nie lubisz tej strony i nie chcesz na nią wchodzić to do mojego posta na poprzedniej stronie.
@dwon
Jeżeli cię to tak interesuje to zapraszam tutaj. Tu znajdziesz część deletniętych charów.
Ale dużo poleciało kont =/
Ciekawe jakie te duże LVL :P