Tak Jak w Temacie kto posiadal dsl?
ja slyszalem ze Big Daddy i Bubble
Pozdrawiam
Wersja do druku
Tak Jak w Temacie kto posiadal dsl?
ja slyszalem ze Big Daddy i Bubble
Pozdrawiam
Nie wiem kto je mial ale slyszalem ze jakis gostek wyrzucil je do bagna w venore bo wtedy nie byly duzo watre bo tibia sie dopiero rozwijala:PJa uznaje taka wersje:D
UP@
Bardzo prawdopodobne
ja slyszlaem ze jakis gostek wrzucil je do wody bo go wszyscy lali wtedy
ja slyszalem podobnie, podbno kolo nie mial spokoju co chwila ustawki na niego, wkoncu sie wkurzyl wyzucial all do wody i skonczyl grac...
Cytuj:
snethemaster napisał
Tak to było z g bootsami.
Ludzie ale mi chodzi kto je mial jaki koles!! @up nie z gbootsami z dsl
JA slyszalem ze gosc wrzucil je do WODY I Zmienil CHara
Posiadał je jeden z pierwszych graczy w tibia. Gdy kończył grę wyrzucił JEDYNY egzemplaż do rzeki w kazz. Są dostępne NA PEWNO z jakiegoś questa albo można je wylotować z jakiegoś potworka(pod 7.72 też się dało). CipSoft wyraźnie powiedział, że wszystkie itemy są do zdobycia. Jak ktoś chce je zobaczyć to leżą w skarbcu w kazz ^^
@down
to był wtedy best lvl w tibii... nie pamiętam nicku, miał koło 60 lvl i wszystkie najlepsze itemy za które zgarnął by dzis fortune.
^^Pozdro. To był niemiec ;d
up@
wkoncu jakis sensowny post ; )
aa wiesz moze jaki on mial nick?
Było tak koles miał red skulla i przy pełnym eq siedział przed domem ktos go stamtąd odciągnął ,zablokowali go tak zeby nie mogl sie ruszyc i zaczeli zabijac a on stwierdzil ze jak on ich nie bedzie mial to kto inny tez i wrzucil do wody a potem skonczyl z tibia
@up
triple post?
@topic
on je wrzucil o wody podczas jak go trapili zeby nikt z jeg zabójców na jego dedzie nie skorzystał (rumors says that)
O.o a ja myślałem że było coś takiego jak Amulet of Life i wtedy nie bylo skull system. ^^ to była stara tibia...97 rok i pare playerow. Pekowalo sie w depo-.- nie bylo skullow.Cytuj:
Driadek napisał
@edit
Domków też nie ;d
Hmm, wy tak mówicie raz był film na tibia.org.pl podawany przez Kamsza i Aborotha co ukazywało DSL.
a wiec tak: napewno nie wyrzucil do bagna w Venore bo kiedy tibia sie rozwijala bylo jedno miasto: dzisiaj Thais wczesniej Tibia City.Cytuj:
Krzys Nemptor napisał
Ja osobiscie slyszalem ze typek je wyrzucil do wody przez przypadek ale gdzie to nie wiem ;/
Ja trzymam sie tezy, że gostek wyżucił je do wody bo go ztrapowali i chcieli ubić, lecz nie wiem jaki on miał nick :/...wydaje mi sie, ze kiedyś one wypadały z dragon lordów tak samo jak golden helmet...