Screen ponizej:
Moze ktos wie co pisze na tych tabliczkach?
Wersja do druku
Screen ponizej:
Moze ktos wie co pisze na tych tabliczkach?
pierwszy raz cos takiego widze...
moze to jest dojscie do mino maga...
To jest miejsce chyba dla pacc a w tych romach śą pokoję potworków.
Hail!
O ile dobrze kojaże to to miejsce na ssie jest po pustynią na mainlandzie :P wiąże sie ono z voc questem. :)
pozdro
hmmmm.... jakos nigdy tego nie widzialem xD, albo gosciu se jaja robi zeby nabic posta i pokazal specjalnie tego ss-a ;]
Nigdy czegoś takiego nie widziałem a jestem rookstayer'em
A skąd masz tego SS'a??
HAil!
@Potezny: a jednak mam racje :P to jest pod pustnią na mainlandzie :P niewierzysz?, spr wejdz na tibia earth i ustaw sie na pustynie - potem poziom -5 i na dole ekranu masz pokazane te male pomieszczenia :P
@topic: coś ci sie pomylilo :P (przegladając rook wjechales na maina i niezauważyles)
pozdro
Pierwsze widze, ale chetnie dowiem sie wiecej. Zdradzisz jakiego programu uzyles do podgladu i gdzie stales jak patrzyles w dol?
@EDIT:
Faktycznie, sprawdzialam Map Viewerem, moje pliki i jest ten pokoj. Ale nadal chcialabym wiedziec, jak to program :]
Jest to tibia earth w na www.tibia.pl
Nie zdaje mi sie rzeby byla to pustynia to na bank jest rook!Wie ktos co pisze na tych tabliczkach?
@up nikt sie kurwa mac nie pytal co to jest ze to tibia earth jest to kazdy wie
@jeszcze raz up przepreaszam serdecznie jednak sie pytal nie zauwazylem
wejdzie se w prawdy i mity o tibii i znajdzcie se temat poczatek questu na winged helmet jest tam wszystko opisane jedni mowia ze to poczatek na w helma quest a inni ze to stary voc quest ja nalezalem to tych pierwszych nalzezalem dlatego ze juz w tamtym topicu nie siedze ale dalej szukam ; d
wiem jestem swirniety ; d o yeah
Hail!
@up: też siedziałem na tamtym topicu o w helmecie :)
@topic: to nie jest na rooku!!! <lol2> tylko na mainie :P sprawdzie sobie na tibia earth, przez te wyjścia idzie się do różnych potworów które strzegą tajemnic - tzn co kto ma wziąść na dezerta i może czegoś jeszcze kto to wie :P
pozdro
Chyba niema takiego na Rooku. Zobaczcie na tibian eratch. Mi sie niechce :D
To chyba jest stary voc quest (nie piszcie, że "o lol ale debil z kostka"itp. bo tylko tak myślę!).
To jest pod pustynią na mainie, i jakiś koleś z forum napisał temat, że znalazł początek questa na winged helmet i dał jakieś 2 filmiki na których chodził pod tą pustynią.Widziałem też ten pokoik.
KosteK94
Pomieszczenie nazywa sie Hall of the lost doors .
Zastosowanie tych pomieszczeń nie jest mi bliżej znane -wiele osób lączy je ze "starym" desert questem (w rzeczywistości quest nie zmienil się wcale, ale gracze wykonują jedynie jego końcową częśc.)
Jest to jednak wniosek blędny - pod pustynią znajduje się podobne pomieszczenie na wschód od tego w którym sa posagi niezbedne do wykonania questa .