Czy to prawda, że jeszcze na tibii istnieją Power Arrows? Słyszałem, że na novej zostało jeszcze kilka sztuk. To prawda?
Wersja do druku
Czy to prawda, że jeszcze na tibii istnieją Power Arrows? Słyszałem, że na novej zostało jeszcze kilka sztuk. To prawda?
Pweni jeszce som a skond sie braly to ja niewiem.;p;p
Teraz JEST ICH PELNO ! bo wypadaja z faraonow ale nieda sie nimi stzelac
chyba crystal arrows wypadaja z faraonow
@topic ciekawe ciekawe
one były kiedyś dotępne ale pallki nimi za dużo walili i wycofali i teraz zostało po pare sztuk na starych servach
Lolku... Crystal arrows a power to coś innego -.-. Raczej niewierze że na novej jeszcze jest kilka sztuk... Kiedyś to wypadało z hunterów...Cytuj:
Hubba_Bubba napisał
Może na novej jeszcze są jakieś sztuki,wkońcu to stary server.Kiedyś z DL-ów i hunterów wypadały.Zamieniono je na power bolty.Macie tu stronke o tym :P http://tibia.erig.net/Power_Arrow
O ile pamietam to byl jakis quest na to.Cytuj:
tez jestem ciekaw, a wogule z kad to sie bralo/bieze? heh
Kiedyś była to zabójcza brń widziałem screeny kumpla z roku 1996 i na tych screenach wzioł demona na dwa strzały z power arrows... więc raczej wtedy nikt nie miał szans z pallkiem - obrażania były losowe , nizależne od lvl, m lvl, skills itp. np. palek z 23 dista na 8 lvlu mógł zabić z tego knighta na 100+lvlu więc nie dźiwcie się że wycofali ;P...
Cytuj:
Toxic napisał
Dobra, leave, źle pamiętasz...
@topic
Leciały z hunterów, w ilościach 3-7. Na Novej ich niema, zresztą po co komu jak już nie działają...
mi sie wydaje czy nawed w spr ich nie ma?
Ale taki p arrows to teraz by był larytas warty fortunę! Hight lvle zapłaciły by za to słoną kase. A wyopraźcie sobie sprzedać na allegro... a jak myślicie, dlaczego cipsoft wycofał te szczały? I były tak łatwo dostępne... macie może jakąś wiedzę w którym roku wycofali te szczały? Wiem że to była tibia 7.0 bo widać na powyszym linkq tej tibiwiki.
Cofając pamięciom do okolo tibi 7.6, tak tak, były były. A działały na takiej zasadzie(bynajmiej tak pamietam)
1) Można je było tylko wyczarować jak power bolty
2)Jak dobrze pamietam miały chyba albo 35 ataku albo 40
Moje wytłumaczenie skąd sie wzioły. Jak usuneli ten czar to, zostało coniektórym graczom jakieś pojedyńcze sztuki i dotrwały do teraz. Można je spotkac na takich starych serverach jak Antica etc. Jak mi wiadomo są bardzo drogie i zazwyczaj nikt ich nie sprzedaje.
Btw jeżeli masz jakieś nie pewności spytaj jakiegoś h lvla, napewno ci powie co i jak, bo jak widać jest sporo opowiastek.
ja mam na Harmoni jedne crystal arrows ale nie pasuje do łuku więc moge sprzedać
podobno na antice jest tylko pare sztuk...
ale pewnie i tak ich nikt nie sprzedaje bo za duzy RAR
@off topic
mozna uzywac crystal arrow??:P
bo np. na otsach mozna uzywac i sa 100x lepsze od power boltow i 1crystal arrow ma nieskonczonosc amunicji...