Znalazlem dziwne piles of bones o wadze 100 o.z. przypominajace trolla przygnitego o wadze 300 o.z. wytlumaczy mi to ktos??
Niech ktoś powie jak wklejac zdjecia krok po kroku to wkleje ss
Wersja do druku
Znalazlem dziwne piles of bones o wadze 100 o.z. przypominajace trolla przygnitego o wadze 300 o.z. wytlumaczy mi to ktos??
Niech ktoś powie jak wklejac zdjecia krok po kroku to wkleje ss
@up
1. wchodzisz na www.imageshack.us
2. Naciskasz "Przeglądaj..."
3. Z okienka, które wyskoczy wybierasz tego SS.
4. Naciskasz "Otwórz"
5. Znajdujesz przycisk "Host It!" i na niego klikasz
6. Czekasz chwilę.
7. Otwiera ci się nowa strona, tam w takich dzwnych "ramkach" są jeszcze dziwniejsze napisy. Schodzisz na sam dół strony i kopjujesz ten napis, który jest najniżej.
8. Otwierasz ten temat, EDYTUJESZ swojego pierwszego posta. Nastepnie wklejasz dziwny napis.
9. PRZED dziwnym napisem wpisujesz [img] razem z nawiasem koniecznie kwadratowym.
10. PO dzinym napisie wpisujesz [/img] razem z nawiasem, koniecznie kwadratowym.
oto dziesięć kroków do wklejenia zdjęcia na forum.
ja znalazłem rata o wadze 20 oz jak grałem na rookgaardzie^^
@topic
Ciekawe ; dd
@up
Pewnie sie najadł za dużo : p
Był juz taki temat... "Nietypowe martwe potwory" czy jakoś tak... zbież se 7 nietypowych cial i bądz happy, bo dalej nie wiadomo o co z nomo chodzi... Podobno quest na Spike sworda...
@up
Zgadzam się, taki temat już był.
@topic
O co ci chodziło z tym "dziwnym przygniecionym trollem o wadze 300 oz."??
chodzi mi o to ze normalny taki przygnity troll powinien wazyc 300 oz a ten wazy 100 ozCytuj:
Instanty napisał
oto fotka
http://img395.imageshack.us/my.php?i...nytrollii2.png
sa rozne dziwne rzeczy - jak jestes smieciarzem to je zbieraj :P
to nic szczegulnego poprostu świerze ciało a same kości różnią sie wagą proste logiczne
Widać że FAKE. Zobaczcie jak wklejone jest 100!! Pierwsze zero zachodzi tak troche na to ostatnie.
Kiedy ja ss-ki dawalam tez tak bylo kliknij pokaz obrazekCytuj:
Polosowski napisał
i se zoom'uj
Najpierw cos zrob a nie gadasz glupoty..
Sa inne rzeczy :D
Ja ci wierze Rook to Wyspa pelna niespodzianek i duzo miejsc
Clipsoft napisal ze wszystko jest mozliwe do zdobycia ^_^ itd.
@UP2
stary powiedz mi czy ten koles dalby rade uniesc cos wiecej niz 100 oz ??? patrz on ma chain arma(100 oz) wooden shield hatchet leather helmet rapier 3 spears(60 oz) kasa (7,9 oz) wypisalem tylko to co znam na pamiec ale widzisz ze mialby za malo capa zeby uniesc trola co wazy 300 oz i eq
@EDIT
Teraz juz mam pewne info koles ma 3 lvl widac w okienku
Na 3 lvlu ma 430 capa ma przy sobie chain armor(100oz)wooden shield(40oz)hatchet(35oz)leather helmet(22oz)rapier(15oz)3spears(60oz)79gp(7,9oz) i czy sadzisz ze dalby rade uniesc trola ktory wazy 300 oz ??
moze to ten na rooku?..
LOL to przeciez jest rook on w temacie od poczatku mowi ze jest na rooku
@ceberek
Znalazl 100 "ozowego" trolla, ktory "powinien" wazyc 300. Znalazl 100 "ozowego" ...Cytuj:
Znalazlem dziwne piles of bones o wadze 100 o.z
Czytanie ze zrozumieniem sie klania ; )
Odp. na twoje pytanie brzmi: tak, bylby w stanie uniesc ; )