14:56 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
Dzis to mialem na servie candia, co wy na to??
Wersja do druku
14:56 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
Dzis to mialem na servie candia, co wy na to??
Z tego co rozumiem to znaczy ze ten caly Ferumbras powrocil i mamy sie na to przygotwac.
15:06 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
15:16 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.
O w morde!!
edit:sry za double posty ale mi sie forum trochw psuje...
Tu chodzi pewnie o Ferumbras Tower, tzreba teraz iść pewnie do tej ostatniej sali gdzie Demony co chgwilę się tworzą i on albo tam jest coś innego :/
Ehhh No straszne. Poprostu najazd Ferumbrasa... Cos w stylu Orsh attack :p
Teraz tylko isc tam do jego spawnu i ubic :p ( o ile on pierwszy was nie zabije)
Oj bedzie rzez ojjj bedzie
Super w końcu coś sie zacznie dziać!
Na zatrzymanie go jest już za późno. Możemy się niedługo spodziewać jego ataku.Cytuj:
Mroczny wladca napisał
osobiscie bardzo ciekawi mnie ten ferumbras, dawniej glownym miastem ktore atakowal bylo thais a teraz? Na Candii nie ma jescze zadnych takich graczy ktorzy mogli by stawic mu opor ;<
Z tym Feruburasem to maskara bedzie bo jak widziałem filmik z jego twierdzy to niezła rzeź... Ludzie szybko go zmucą wystarczy że znajdą sposób, tak jak na orsha...
Ja słyszałem (widziałem scrina na tibianews.net) o jakimś innym demonie Apocalypse... Fajnie by było jakby zrobili testa i np na jadnym walnej te światy co są 200+ lvle i dali połączony atak orsha ferumba i apocalypta ;p
przeciez na Candii bedzie rzez niewiniatek...
@Rzempek
15:16 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.<----- to oznacza ze ferumbras zostal przyzwany do swojej twierdzy i ze jeszcze mozna go powstrzymac, a nie jak piszesz ze juz tylko ataku mozna sie spodziewac
Tworze postać na Canadii ! Chce być jego ofiarą.
Czyżby to była apokalipsa tibii i już więcej gry nie będzie?
mam pytanie bo nie wiem wlasiciwe co to jest ten/ kto to jest ten FERUMBRAS -.-
PS posiada ktos moze ss'y z tego jak on wyglada??
Niech ktoś nakręci filmik z ataku! Błagam i prosze! :D
Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late = Ferumbras powrócił do swojej cytadeli raz jeszcze. Na zatrzymanie go jest już za późno. <---- Tłumaczenie moje, jak coś źle to poprawić...