Witam. Chciałbym zapytać, czy wiecie coś o dźwigni nad sklepem Toma? Znajduje się w pierwszej komnacie od schodów. Jest przykryta wiaderkiem, ale można się jej przyjrzeć.
Wersja do druku
Witam. Chciałbym zapytać, czy wiecie coś o dźwigni nad sklepem Toma? Znajduje się w pierwszej komnacie od schodów. Jest przykryta wiaderkiem, ale można się jej przyjrzeć.
Kiedyś jak byłem noobkiem i grałem na luminerze to wiaderko było odsunięte, ale nie było na dźwigni jakiegoś specjalnego napisu :/
A do tej dźwigni możesz się dostać jak masz key 4602 * (copper)
* Był on dawniej dostępny z copper shield roomu, ale Cipy coś pozmieniały
podobno otwira przejscie do Spike'a albo Mino maga. Sam nie wiem. Albo moze do ghoula... Ale w 90% ma ona zwiazek z questem na spike sword.
Założyłem temat o tym jakieś 8~ miesięcy temu, obalaliśmy tam teorie z tą dźwignią związane :]. Jednak nie doszliśmy do porozumienia i temat się zapadł pod ziemie ;D
jak sie dowiecie do czego służy ta dźwignia to powiedzcie
Ojojoj...Kiedy byl dostpeny taki klucz??Ah tak..pamientam..wtedu co quest z mpa btyl jak zbailes rata...Jesli byl to jest xD
migdy nie zwrócilem uwagi na te rzeczy xD
Ja szłyszałem to samo :?Cytuj:
Bon Fire napisał
Inni twierdzą inaczej i inni inaczej :] Jedynym słowet "Mit" ;D
mit? to na discovery do myth busters ~ somting lajk dat :P [maj inglisz is perfecd]Cytuj:
Master Ziom napisał
@topic
no podobno to ma zwiazek z mino magiem ale tyle tera bredni o spike swordzie ze szok.
@iles tam up
cipy powiedzialy ze nie skasowaly zadnego questa ... :P
teraz ta dźwignia do niczego nie służy albo jest tak ze jak masz klucz 4602 otwierasz drzwi przesuwasz dźwignie pokaże się teleport do mino mage ubijasz go pokazuje się 2 teleport do wyspy ze Spike swordem ognie przygasają kamienie znikają i bierzesz spike sworda i 3 teleport ze spikem do świątyni
Dajcie juz spokój z tym Spike Swordem i tymi spekulacjami! Jak bedziecie mieli klucz to mozemy pogadać!
ja tez mysle ze to "Mit" ale nie wszystko wiadomo...
Cipy nie kasowały żadnego questa, ale zmieniły.
W tibi 7,1 można było w copper shield roomie wykopać dziure kilofem i był klucz
W tibi 7,2 na miejscu klucza postawiono kolumne
W tibi 7,5 całkowicie skasowano dziure
Podobnież teraz jest inny sposób zdobycia klucza i ja go zdobędę :D
key 4602 plex!! xd ;p
omg dajcie sobioe juz spokoj z SS!!! krazy dluuuuuuuzo plotek an jego temat! (ubicie mino z fista, skapletowanie silver amuletu, bronze amuletu i P daggera i porozmawianie z NPC; zajebanie Minomaga, skapletowanie martwych cial zwierzat itp! ) jak juz ktos go ma to i tak nie powie jak go zdobyl! (chyab ze jest dobrym czlowiekiem jak ja xd )
Jeśli taki człowiek jak Ty nie zamknie kiedyś ryja to SS będzie legędą :/
Szkoda mi Cię człowieku :(
Debil jesteś i debil zostaniesz :/
Ktoś musi rozwiązać questa, a nie szukać solucji w dziale QUESTY.
Ale gadka z takimi ludźmi jest upokarzająca :/