-
Jak spędzić wolny czas
Kolejne zapowiedzi z CipSoftu:
Większość graczy poznała sztukę pieczenia chleba w Tibii, ale po tym update każdy gracz będzie miał możliwość produkcji przepysznych napojów! Będzie je można tworzyć dzięki nowym owocom z Shattered Isles. Jednakże głównym źródłem dochodów mieszkańców miasta dla graczy z opłaconym kontem będzie trzcina cukrowa, z której produkuje się rum.
Tak jak morze dookoła Shattered Isles znane jest ze lśniących, złotych rybek, tak i piraci słyną ze swego niezwykłego hobby - łapania tych ozdobnych ryb. Każdy pirat posiada słoik ze złotą rybką.
Jeśli jesteś na tyle śmiały, na pewno powinieneś wyruszyć do Liberty Bay, nowego miasta tylko dla graczy posiadających PACC aby samemu złapać te rybki!
Newsa sponsoruje Palladni : )
-
Rum, hehe, ale pomysł ; d
Spóźniłem się z tym PW do ciebie bo widzę, że news dodany ; d
-
Mniam ;) a mi sie latem tak chce pic :D
-
Czego to cipsoft nie wymysli zeby kupywac pacca
@up taaaaaa i bedzie wlasne miasto kazdy mial i wogole ahh xDD co by to bylo :D
-
o_0
To teraz jak bedziemy plywac statkiem bedzie mozna wyladowac u piratow na rumie xD
Tak wogole to pewnie jak bedzie sie mialo 100fishinga bedziesz lowic rekiny/wieloryby xD
Tak wogole fajno sie wszystko zapowiada, szkoda ze pacca nie planuje niedlugo:/
-
Super się wszystko zapowiada, ale myślę, że będzie duzo problemów typu zabieranie spawnów/zajęte expowiskia ;/ Poza tym ja mógłbym PACC w każdej chwili kupić, ale w tibię gram ostatnio niestety bardzo mało (brak czasu :S).
Pomysł z rumem jest całkiem fajny ^_^. A ta trzcina cukrowa...
-
NOM wszystko fajnuie ale dla pacc mogliby dozucic cos dla facc.
Bardzo bym sie ucieszył :p
-
Wszystko to jest komercja, a CipSoft próbuje przywrócić Tibii klimat RPG zabity przez boty, PA, PG i noobów.
-
yee ale szkoda ze nie mam pacc :(
może tibia powróci do czasów świetności =]
-
To mi się podoba. Może kiedyś zupełnie odbiegną od głównej fabuły,
jaką jest monotonne zabijanie bezlitosnych potworów(?)
-
może zrobim kiedyś cos pod jamajke (trawka) :D
odrazu bym paca kupił
http://www.marihuana.cl/imagenes/p17.jpg
-
Mogli by coś zrobic nawet dla facc, ale co to za róznica i tak posiadam premium ;p
Widze ze zapowiada sie swietnie...^^
-
Fajnie fajnie jak sie nie bedzie chcialo expic to bedzie mozna porobic rum ; )
@off
Devoyek, gratulacje moda ; P
-
Coraz ciekawsze te informacje o zbliżającym się updacie, trzeba będzie kupić pacca. :P
-
Dla mnie to kolejny bezsens :P