-
Forum bez reklam
Postanowiłem usunąć wszystkie reklamy kontekstowe z forum. Niektórzy skarżyli się na nie mówiac ze przeszkadzają w oglądaniu strony i spowalniają serwis. A że narazie wystarcza jakoś funduszy na utrzymanie serwera mogłem pozwolić sobie na coś takiego.
Pozostałe reklamy w serwisie oczywiście zostają - teraz tym goręcej polecam je Waszej uwadze. :)
pozdrawiam
ARCH
-
mi tam one tak jakos strasznie tam nie przeszkadzaly ale zawsze lepiej ebz :p
-
A gdzie się podział wskaźnik co gra w stacji Netplay ( nie wiem czy to sie tak nazywa ) ? ; p
-
@JaZ - Nie pierwszy i nie ostatni moj podwojny post :). Tym razem zabraklo refleksu przy naciskaniu przycisku "Zatrzymaj" :).
@Adamus160 - co konkretnie widzisz w tym zalosnego?
@tibiomanka - Netplay ma jakies problemy ze strona i ich banner nie chcial sie ladowac przy okazji zamulajac nasz serwis. Kiedy klopoty mina banner wroci.
-
jak pisałem posta byłem 3 a teraz jestem 5 :((
mi tam reklamy nie przeszkadzają a dzięki nim serwis zarabia;]
-
Nie wiem czy to taki super pomysł, może teraz strona ma fundusze ale kiedy się skończą będzie trzeba zbierać od nowa a z reklamami były by pieniądze na zapas.
-
Świetnie, ale przydałyby się jakies większe limity dla niezarejstrowanych (o ile jakieś są).
Bo jak narazie, to w godzinach 16-20 nie da się pisać postów, ani czytać Forum.
-
Jeżeli z kasą się wyrabiasz to imo pomysł bardzo dobry. Zawsze przyspieszy działanie forum przynajmniej lekko.
Pozdrawiam
~Smietana
-
bylo spoko jak reklamy byly teraz tez jest :p :D
-
-
Bez reklam oczywiście lepiej, lecz mi tam za bardzo nie przeszkadzały i zgadzam się z tymi, co uważają, że lepiej było je zostawić, aby były pieniądze ; d
-
Nie wiem czy zauwaziliscie ale chyba troche forum przyspieszylo, jesli nie no to mozna bylo zostawic :D
-
Jesli rzeczywiście masz wystarczającą kwotę pieniędzy, to nie mam nic przeciwko usunięciu reklam :) Mi tam jednak nie przeszkadzały i gdyby zostały, to pieniądze wpływałyby na zapas (tak mi się wydaje) i wtedy można by ewentualnie w coś zainwestować, no ale to są Twoje decyzje ;)
-
co prawda na forum oststnio rzadziej siedze, ale wczesniej ani razu nie widzialem zeby ktokolwiek sie na reklamy skarżył...
imo, to było złe posunięcie... kasa zawsze sie przyda, nazbierało by sie więcej to byś dokupił RAMu, ktory, imo, przydałby sie już teraz! (w godzinach szczytu forum strasznie muli)
a szczerze mowiac reklama na stronie glownej malo co daje... 95% ludzi ktorzy odwiedzaja ten serwis, jest tutaj tylko dla forum...
-
a nie lepiej pogonić z forum 'gości' niech zostanie tylko dla zarejestrowanych ? przecież są momenty że jest 50%/50% miedzy zarejestrowanymi a gośćmi :/