-
Update nadchodzi !
Update zbliża się wielkimi krokami ! ; )
Cipsoft na stronie tibia.com informuje, że wszystkie serwery zostaną wyłączone do godziny 16:30.
Proponuje także, aby w tym czasie odwiedzić polecane przez nich strony fanowskie.
Do godziny 16:30 ? Jak znamy Cipsoft, to na pawno się przedłuży.
Oto zdjęcie z zamknięcia serwerów:
http://i4.tinypic.com/zx1c02.jpg
News'a sponsoruje Demoon.
Pozdrawiam,
Barpel.
-
YEaaa :):) wkońcu się doczekaliśmy updatu ;) ;) ...
Ale z jednej strony troche skopanie :( przyszedłem ze szkoły , myślałem sobie , że pogram.. a tu się okazuje , że musze jeszcze troche poczekać ...
-
BArpel skad ja znam tą postać z foto ;p ??
A taka mialem nadzieje ze se pogram ; d No ale cipy powinny dzisiaj jescze wlaczyc
-
Fajnie ; )
Niektórzy się ciesza a niektorzy nie ; /
Odpoczniecie na te "2 godznki " od tibii ; )
-
Noo juz sie nie moge doczekac :D
-
Noo juz sie nie moge doczekac :D
-
OmG znowu update Cipy pewnie znowu cos skopcą... ale moze cos fajnego tez bedzie ;d tak jak w kazdym update :):)
-
No :) super ze bedzie update !!!!
Ciekawe co nowego sie pojawi :D
Czy wam tez tak dlugo sie wczytuje strona www.tibia.org.pl i wogule cale forum itp ?? bo mi tak ;/
-
niemoge sie doczekac xD
-
O lol...
Mam nadzieje ze oprocz white listy i polepszenia trejdu cos dodadza.Mialbyc podobno nowe wyspy, jestem ciekawy czy wejda.Tak wogole to ten udade jakos to mnie nie przemawiac
@offtopic
Paranoja, serv nie wytrzymuje napiecia xP
Zeby napisac tego postac musialem po 3-4 razy wchodzic we wszystkie linki na forum :/
-
znając cipsoft to najpierw sie przedłuży ten update a potem pewnie jeszcze cofke zrobią-,..,-
-
Kleksa tylko z radosci nie pusccie plx : S
To bedzie (chyba) tylko techniczny update wiec na wielkie zmiany nie ma co liczyc ^^
Have a fun.
-
Ale mi się zdaje ze to tylko ten Update techniczny a nie update jezeli sie myle to sory ;p
-
Update
Taa fajnie... na pewno trzeba będzie czekać dłużej niż do 16:30 :p
-
Forum straszni zamula:P
Dzisiaj nie ide expic - szkoda zachodu... Ostatnio expilem po update i cofka...