i jak samopoczucie?? sterczy kita??
Wersja do druku
w tym tygodniu sobie takie zrobilem z nostalgii. duża buła, sera zetrzeć na obie połówki, do piekarnika az sie stopi serek, w tym czasie wrzucam te guwno mięso na patelke bez tłuszczu, ścieram dwa ogury kiszone, potem wrzucam ogur na bułe, na to mięsko, kepucz i essa mozna opierdalac. zabraklo tylko prazonej cebulki
Tylko Tortex, specjalnie do polskiego sklepu jeżdżę po ten wyśmienity produkt, pozdrawiam Bogdan wenta
Ja pierdole, pamietam te keczupy z lat 90tych, nigdy w zyciu juz takie nie sprobowalem, takie dziwne, smak taki partykularny, te keczupy z Zachodu, Polodunia Europy to inna sprawa, ja nie uzywam keczupow za bardzo, czasami na French Fries czyli fryteczki, ale nie za bardzo, Majonez jak juz pisalem tygodnie temu to wole te najlepsze, lub domowo robiony, z dobrym przepisem, i wariantami mozna skorzystac z dobrego produktu, te stare czasy to juz przeszlosc, nie wiem czy w Polsce dalej istnieja takie produkty czy je wyjebali na dobre, lecz czasami, ale to czasami w malych chwilach mozna sprobowac te stare Polskie PRLowskie smaki, pozdrawiam was wszystkich.