:feelsokayman
Wersja do druku
:feelsokayman
cos niesamowitego :kulesza
mmmm
Spieszę z wytłumaczeniem jako iż ostatnio miałem okazję to porównać. Zacznę od tego, że to paczkowane mięso z biedry, jak je jesz to masz wrażenie, że ono jest zupełnie puste w środku, jakby napompowane. Niby kotlet jak każdy inny, ale po ugryzieniu to mięso się zaczyna rozpadać na takie dziwne płaty, nie wiem jak to nazwać konkretniej. Natomiast mięso z mięsnego jak sobie jesz, to ono się ładnie dziąsłuje przy gryzieniu, jest jednolite, nie rozwarstwia się i nie ma tego uczucia pustego mięsa.
a to ja nie mam takiego wrażenia, z mięsnego się szybciej psuje tyle zauważyłem, może trafiłeś na jakieś zepsute, przecież to są normalne kury a nie że do mięsnego idą normalne, a do biedry te z dałnem
najlepiej to sobie wyhodowac wlasne kurki
ja dzisiaj kupilam 100 gramow pasztetu ze sliwkami z MIĘSNEGO Z LADY z BIEDRONKI (incepcja :pepelsd) za 2.63 i byłam mega ukontentowana z dwóch powodów; z powodu mojej przedsiebiorczosci i bo po prostu mi smakowalo i fajnie bylo wowczas
polecam z ciekawości pójść do mięsnego i poprosić o skład szynek które mają na sprzedaży - gorsze niektóre niż te z marketu.
nie z dzisiaj, ale ostatnio sobie zrobiłem
Załącznik 386965
piekne