Z ziemii włoskiej do Polski.
Wersja do druku
Z ziemii włoskiej do Polski.
na filipinki?:monkahmm
Z gulaszem mam potworny problem ze względu na długi czas produkcji. Pachnie zabójczo dobrze już w połowie gotowania, a to jeszcze tyle czasu zanim się zrobi.
I to jest jedzenie, a nie jakieś farmazony wymyślane przez Bolesława :notbad
Ten gulasz to bardziej leczo przypomina xD
Załącznik 382517
No w chujj się różni
Ty swoich spaghetti s keczupem nie usuwasz :klaun
Jaki kurwa przepis mowie ze wygląda jak leczo(a ty Nie wg!!) i dalem zdjecie, ja jebie:sheeeit
wjechał obiad
https://i.imgur.com/0tqzocN.png
takie drogie wino to jak kable audiofilskie
winko ze stoweczka za butelke +/- duze odchylenia w zaleznosci od szczepu kto sie nie zgadza temu chuj w dupe
Mój stary jak zapomni mu się ;d
Najlepsze jajko medium rare
https://i.imgur.com/g7SEzUZ.jpg
moze i nie mam godnego zycia za 40k/osoba z 3 bękartów ale za to picka jak najbardziej godna :peepo