Jak to jest mleko w proszku zgrudkowane, będziesz robić blok czekoladowy? Polecam z tłuszczem kokosowym albo kakaowym jak chcesz się poczuć jak bogol. Ale na maśle też jest git
Wersja do druku
Jak to jest mleko w proszku zgrudkowane, będziesz robić blok czekoladowy? Polecam z tłuszczem kokosowym albo kakaowym jak chcesz się poczuć jak bogol. Ale na maśle też jest git
Alez zazdroszcze wieczorku
A ja jutrzejszego poranku w robocie
Rano zrobię tak
cukinia, cebula, papryka i przyprawy podsmażone
Do tego mięso mielone
Potem ryż
Ale będzie dobre
Polecam
Ja.
Bez sosu jakiegoś? Suche nie bedzię stawało rano w gardle jak kołek?
Zrobiłem raz własne bułki i to jest smakuwa jak w prawdziwej burgerowni. Kwestia tylko taka, że to jest na prawdę sporo roboty w stosunku do tego jak szybkie i łatwe powinno być to danie. Także każdy kolejny raz robiłem burgery na największych bułkach jakie były w piekarni, ale nie na tych treściwych jak np. ciabatty żeby nie były za ciężkie. Wybierałem po prostu kajzery które oszukiwały mnie swoim wyglądem, że nie są najgorszym sortem z włosów. Efekt był taki, że dalej jest spoko(o niebo lepiej niż na gotowych bułkach typu hamburger), a jednocześnie nie zabiera tyle tyle czasu.
Polecam ściąć półokrągłą górę, bo można przyjemnie przypiec na patelni i do tego wygodniej się je.
Załącznik 376705
Własna buła.
Załącznik 376704
ale o co wam kurwa chodzi z tymi bułkami XDDDDDDDDDDDDDDD
kupujecie w pierwszej lepszej piekarni bułke mleczna i wpierdalacie burgsy jak krulowie wtf
oni kurwa hamburgery jedza z bulkami do hamburgerow gotowymi xD jak pierdlem
a tez pierdolicie z tymi bułkami, nawet taką marketową hamburgerówke chujową można wymasterować. dobrze przesmarować masełkiem ziołowym z zewnątrz, podpiec lekko w piecu, zasmarować majonezem, przesmażyć obie strony na patelce grilowej i tez jest gitara siema fajna buła
a ciebie akurat nie mialem na mysli nawet, bo druga ze zdjecia sensowna :))
wiadomo, że jak sie nad tym zesrasz, to to bedzie zjadliwie, ale to jest mrozone i pakowane prozniowo, wiadomo jak zachowuje sie zamrozone pieczywo po podgrzaniu, jest kruche, zamiast byc fresh n crispy