Witam, dnia dzisiejszego wyskoczył mi nagle blue screen, coś tam krytyczne uderzenie. Wyłączył się (komputer), włączam ponownie i jest tak jakby ok tyle tylko, że nie zapamiętuje/nie wczytuje niektórych danych z pamięci po czym znów blue screen i sytuacja się powtarza (np. mam operkę, 5 stron włączonych, po zapisie czegoś z gry > blue screen > reset > powrót do stanu kompa sprzed 1h i tak w kółko). Wpisując w operze stronę np. facebook, wciskam f i klikam enter, wcześniej czytało, a teraz gówno jakby nie było "wcześniejszego wejścia na taką stronę mimo, że było bo widać".
Dobra wstęp trochę długi ale nie jestem informatykiem. Wiem jeszcze tyle, że po resecie komputera INSTALUJE MI SIĘ DYSK TWARDY (coś a'la podłączenie pendriva, zdjęcie poniżej), a mam 2 dyski twarde. Ten dysk, który mi się jebie, jest na nim postawiony windows.
Teraz pytanie : co i jak mogę zrobić? Jeśli jest oczywiście sens, jeśli nie - serwis.
I jeszcze takie cudo wyskakuje, nie wiem co to znaczy bo niczego nie chce zmieniać.
Zakładki